توضیحات: حاوی 500 میلیگرم اسیدهای چرب امگا 3 است که 250 میلیگرم DHA و 181 میلیگرم EPA در روز را فراهم مینماید. روغن ماهی منبع غنی از اسیدهای چرب امگا 3 ضروری، اسید دوکوزاهگزانوئیک (DHA) و اسید ایكواسپنتائنوئیك (EPA) میباشد. اسید دوکوزاهگزانوئیک به حفظ عملکرد طبیعی مغز و بینایی کمک مینماید. ترکیب این دو(اسید دوکوزاهگزانوئیک و اسید ایكواسپنتائنوئیك) در عملکرد طبیعی قلب نقش بسیار موثری دارد. در مادران باردار دوکوزاهگزانوئیک اسید (DHA) به رشد طبیعی مغز و بینایی جنین کمک می نماید.
اجزای تشکیل دهنده: روغن ماهی، ژلاتین گاو، گلیسرول، ویتامین E (D-α-توکوفرول)
فواید اسیدهای چرب امگا 3 برای بدن چیست؟چربیهای امگا 3، جزء چربیهای سالم بوده و فواید زیادی برای بزرگسالان و کودکان دارد. امگا 3 به کاهش خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی کمک مینماید. در رشد و تکامل طبیعی مغز و بینایی در دوران جنینی بسیار موثر است. در حال حاضر محققان در حال انجام مطالعاتی هستند که تاثیر اسیدهای چرب امگا 3 را در کاهش خطر ابتلا به سرطان، بیماری زوال عقل و آلزایمر و درمان افسردگی بررسی نمایند.امگا ۳ از سه اسید چرب تشکیل شده که عبارتاند از : آلفا-لینولنیک اسید (ALA) ایکوزا پنتانوئیک اسید (EPA) دوکوزاهگزائنوئیک اسید (DHA)هر سه نوع این اسیدهای چرب برای تنظیم فعالیتهای بدن انسان ضروری هستند و باید در رژیم غذایی قرار داشته باشند. اسیدهای چرب امگا 3 جزء مکملهای غذایی مهم در بین افراد هستند، زیرا بدن انسان قادر به ساختن آنها نیست و باید از طریق مواد غذایی تامین گردد. اعتقاد بر این است که این اسیدهای چرب ، بر سلامت قلب اثرات مثبتی دارد. زیرا مطالعات نشان میدهد، افرادی که مقدار زیادی ماهی مصرف می کنند، کمتر به بیماری های قلبی مبتلا می شوند. امگا 3 با کاهش تری گلیسیریدها، افزایش کلسترول خوب (HDL) و کاهش فشار خون، سلامت قلب را بهبود میبخشد.بنابراین مصرف مکمل امگا 3 میتواند با کاهش میزان لیپیدهای خون، نقش موثری در پیشگیری و کاهش بیماریهای قلبی و عروقی داشته باشد. همچنین اسیدهای چرب امگا 3 با کاهش سطح التهاب و استرس اکسیداتیو، در تقویت حافظه و جلوگیری از آلزایمر نقش دارند. اسیدهای چرب امگا 3، از اجزای اصلی فسفولیپیدهای غشاء نورونها و گلیال ها هستند که در بازسازی غشاء مغز و سنتز و انتقال سیگنال ها مشارکت دارند، بنابراین میتوانند باعث کاهش ابتلا به آلزایمر شوند.