موارد مصرف یونی فلکس ام اس ام:
- کاهش دردهای مفصلی و دردهای ناشی از آرتریت
- جلوگیری از پوکی استخوان در افراد سالمند و خانم های یائسه
- بهبود التهاب مفاصل آسیب دیده
دستور مصرف یونی فلکس ام اس ام: دو قرص در روز به همراه غذا مصرف نمائید.
توضیحات:
MSM یکی از قدرتمندترین مکمل های ضد التهاب و بسیار سودمند برای بدن است. به تسکین درد مفاصل مرتبط با آرتروز کمک می کند و رینیت آلرژیک فصلی را کاهش می دهد. ام اس ام سومین ماده ی جامدی است که در بدن یافت می شود ، یک پودر گوگرد سفید خالص است که از اقیانوس سرچشمه می گیرد. ام اس ام یک گوگرد ارگانیک است که در تمام موجودات زنده یافت می شود ، یک متابولیت غیر سمی دی متیل سولفوکسید (DMSO) است که سلامت تغذیه ای را در سطح بیوشیمیایی انجام می دهد. این ماده همچنین سیستم ایمنی ، انعطاف پذیری و گردش خون را سم زدایی و تقویت می کند. ام اس ام یک مکمل غذایی است (دارونیست) و نقش بسیاری در بدن دارد ، از جمله انجام رشد پوست ، مو و ناخن های سالم
این ماده توسط بدن برای بافتهای همبند سالم و عملکرد مفصل ، فعالیت مناسب آنزیم و تعادل هورمون به همراه تنظیم سیستم ایمنی بدن لازم است. بدن از ام اس ام برای ایجاد سلولهای سالم جدید استفاده می کند. بدون سطح ام اس ام مناسب ، بدن ما قادر به ساخت سلول های خوب و سالم نیست. این منجر به بیماری می شود. اگر بدن شما از مواد خوراکی و مصالح ساختاری مناسبی برخوردار نباشد ، نتیجه تولید سلولهای بد و کمبود مواد مغذی اساسی سلولهای سالم و در نتیجه عدم کار درست ان هاست. ام اس ام ماهیت ناپایداری دارد و هنگام پخت و نگهداری یا ذخیره آن به سرعت از مواد غذایی از بین می رود. رژیم مدرن امروزی ، از غذاهای پخته شده و فرآوری شده و رقیق شده ، اغلب فاقد این ماده مغذی بسیار مهم است. ام اس ام یک حل کننده فسفات کلسیم است که باعث می شود رسوبات ناسالم کلسیم در بدن از بین برود که عوامل ایجاد کننده بسیاری از بیماریهای دژنراتیو هستند. تصور می شود این ویژگی ام اس ام عامل مهمی است که به ام اس ام امکان بهبود انعطاف پذیری مفاصل ، کاهش درد ، سفتی و تورم را می دهد. با بهبود متابولیسم کلسیم باعث افزایش گردش خون و نشاط سلول می شود.
موارد احتیاط:
- قبل از مصرف با متخصص تغذیه خود مشورت نمایید
- با آب یا نوشیدنی سرد قورت دهید. برای جویدن نیست.
- از میزان توصیه شده بیشتر مصرف نکنید.
- مکمل های غذایی نباید جایگزین یک رژیم متنوع و متعادل و یک سبک زندگی سالم شوند.
- مانند سایر مکمل های غذایی ، اگر تحت نظارت پزشکی هستید ، از حساسیت غذایی رنج می برید و یا به هر یک از مواد تشکیل دهنده حساسیت دارید ، قبل از مصرف حتما با متخصص تغذیه یا پزشک خود مشورت کنید.
- فاقد گلوتن، مخمر، نمک، لاکتوز، گندم و شیر است.
میانگین اطلاعات تغذیه ای در هر واحد قرص: کربنات کلسیم 650 میلی گرم، ام اس ام 250 میلی گرم، ویتامین د3 600 واحد، اکسید منیزیم 100 میلی گرم، سولفات روی 20 میلی گرم، ویتامین کا1 75 میکروگرم
یونی فلکس ام اس ام: کلسیم فراوان ترین ماده معدنی موجود در بدن است و بیشتر آن در استخوان های ما یافت می شود. این ماده یکی از مهمترین مواد معدنی است که در درمان و پیشگیری از پوکی استخوان نقش دارد. مقادیر کافی کلسیم در رژیم غذایی می تواند به کاهش 30 تا 50 درصدی از دست دادن استخوان کمک کند!
بهترین فرم کلسیم قابل جذب: انواع مختلفی از مکمل های کلسیم در دسترس است. با این حال، برای تأثیرگذاری، کلسیم باید به درستی توسط بدن جذب شود. از فرم های کلاته کلسیم :
- سیترات کلسیم
- لاکتات کلسیم یا گلوکونات کلسیم استفاده کنید زیرا جذب آن توسط اکثر فراد بیشتر است.
مقدار کلسیم مصرفی
مقدار کلسیم توصیه شده 1000 میلی گرم تا 1500 میلی گرم در روز است. با این حال، از آنجا که بدن نمی تواند بیش از 500 میلی گرم کلسیم در هر بار جذب نماید، باید دوزهای مصرفی خود را تقسیم کرده و در ساعات مختلف روز مصرف کنید. همچنین، برای حداکثر جذب، مکمل های کلسیم را همراه غذا مصرف کنید. همچنین با خوردن غذاهای غنی از کلسیم می توانید میزان کلسیم دریافتی خود را افزایش دهید.
منابع غذایی حاوی کلسیم: غذاهای زیادی وجود دارند که حاوی کلسیم هستند تا به سلامت استخوان ها کمک کرده و از پوکی استخوان جلوگیری کنند. منابع غذایی سرشار از کلسیم عبارتند از:
- شلغم
- آجیل
- ماهی
- بادام
- سبزیجات برگ تیره
- انجیر
- کلم بروکلی
- محصولات لبنی
یونی فلکس ام اس ام، منیزیم
منيزيم از نظر فراوانی، چهارمين کاتيون در بدن و دومين کاتيون در درون سلول ها می باشد و در بيش از ۳۰۰ واکنش مهم و حياتی شرکت می کند. منیزیم ماده معدنی است که نقش مهمی در حفظ سلامت استخوان ها دارد. این ماده به افزایش تراکم استخوان کمک می کند و به جلوگیری از شروع پوکی استخوان کمک می نماید. تقریبا 50-60 % منیزیم بدن در ساختمان استخوان وجود دارد و كمبود منيزيم از طريق رژيم غذايی به عنوان يک فاكتور خطر براي پوكی استخوان مطرح شده است. بیشتر افراد منیزیم کافی در رژیم های غذایی خود ندارند، به خصوص اگر مقادیر زیادی غذای فرآوری شده که مقدار زیادی منیزیم در آن دفع می شود، مصرف نمایند. مقادير توصيه شده غذايی روزانه برای دريافت منيزيم در مردان 420 و در زنان 320 ميلي گرم است. از آنجا که منیزیم همکاری نزدیکی با کلسیم دارد، داشتن نسبت مناسب از هر دو ماده معدنی برای محافظت از سلامت استخوان ها بسیار موثر است. همانند کلسیم، فرم های کلاته منیزیم به بهترین وجه جذب بدن می شود. اکسید منیزیم نیز موجود است و اغلب گرانتر است، اما جذب آن توسط بدن ضعیف است. از آنجا که دوزهای بالای منیزیم می تواند باعث اسهال شود، باید دوزهای خود را تقسیم کرده و همراه با وعده های غذایی در طول روز مصرف کنید. با خوردن غذاهای غنی از منیزیم همچنین می توانید میزان مصرف منیزیم خود را افزایش دهید. مطالعات نشان داده اند كه تعداد زيادی از مردم ممكن استدر معرض خطر كمبود منيزيم باشند، مخصوصا افراد مسن، افرادی كه بيمار هستند و يا دارو مصرف می كنند در آينده در معرض خطر تخليه ذخاير منيزيم بدن خواهند بود. شواهد نشان داده اند كه كمبود منيزيم ممكن است يک عامل خطر برای بروز پوكی استخوان در دوران يائسگی باشد. مطالعات اپيدميولوژيک حاكی از وجود ارتباط بين عدم كفايت منيزيم غذايی و ابتلا به پوكی استخوان هستند. همچنين محققان دريافته اند، مصرف زياد منيزيم با چگالی بالاتر استخوان در ارتباط می باشد. مطالعات نشان داده اند كه در زنان يائسه و افراد مبتلا به پوكی استخوان غلظت منيزيم در گلبول های قرمز خون است كه به طور چشمگيری كاهش می يابد. منیزیم به طور مستقیم بر فرآیند معدنی شدن استخوان تأثيرگذار است و كمبود منيزيم باعث كاهش فعاليت استئوبلاست ها و كاهش تشكيل استخوان می گردد. همچنين كمبود دريافت منيزيم از رژيم غذايی باعث افزايش سطح سرمی نروپپتيدها از جمله مادهP می شود که با افزایش مادهP با تحريک توليد سيتوكين هایالتهابی نظير IL-1β و TNFα توسط منوسيت ها همراه استكه با عث فعال شدن استئوكلاستها و تجزيه استخوانمی شوند. همچنين در زمان كمبود دريافت منيزيم درمتابوليسم كلسيم و هومونهای تنظيم كننده تعادل كلسيم ازجمله هورمون پاراتورمون اختلال ايجاد می گردد كه خوديک عامل مهم ابتلا به پوكی استخوان در افراد یائسه است.
منابع حاوی منیزیم: منابع غذایی غنی از منیزیم عبارتند از:
- برنج قهوه ای
- گندم سیاه
- ذرت
- سبزیجات سبز تیره
- حبوبات
- آجیل (بادام ، بادام هندی)
- چاودار
- بذر (آفتابگردان ، کنجد ، کدو تنبل)
- جوانه یا سبوس گندم
- غلات سبوس دار
کپی اطلاعات از سایت دارویاب و داروخانه اینترنتی دکتر صنیعی ممنوع است.