موارد مصرف :
- کاهش درد و التهاب مفاصل مبتلا به آرتروز و دردهای عضلانی
- کمک به بازسازی مفاصل
- جلوگیری از تخریب پیش رونده غضروف ها
- سهولت تحرک مفاصل مبتلا به آرتروز
- کاهش نیاز به داروهای مسکن
دستور مصرف : روزانه 1 کپسول به همراه غذا میل شود.
شرایط نگهداری : دور از نور ، رطوبت و در دمای کمتر از 25 درجه ی سانتی گراد نگهداری شود.
موارد هشدار و نکات قابل توجه :
- کپسول ها را به طور کامل بلعیده و از شکستن و جویدن آنها خودداری نمایید.
- این فرآورده به عنوان مکمل غذایی مصرف می شود و برای تشخیص ، پیشگیری و یا درمان بیماری نمی باشد.
عوارض جانبی : در صورت مصرف مطابق با مقدار و روش توصیه شده ، عوارضی گزارش نشده و منع مصرف ندارد.
مصرف در دوران بارداری و شیردهی : با توجه به اینکه اطلاعات و داده های کافی برای اثرات تراتوژنیک و سمیت این فرآورده روی جنین وجود ندارد ، توصیه می شود که از مصرف این فرآورده در دوران بارداری و شیردهی خودداری شود.
اجزای تشکیل دهنده : ترکیبات غیر صابونی حاصل شده از روغن سویا و آووکادوو ، عصاره جینجر و عصاره ریشه گالانگا
مکانیسم اثر : در مطالعه های که در سال 1989 انجام شد، مشخص شد که ترکیبات غیر صابونی سویا و آووکادو باعث مهار اینترلوکین -1 شده و سنتز کللاژن در محیط کشت کندروسیت های مفصلی را تحریک می کند. در مطالعه ی تکمیلی تر در سال 1999 مشخص شد که این مواد می توانند تاثیرات مخرب اینترلوکین-1 را در محیط کشت کندروسیت های حیوانی و انسانی مهار نمایند. در چند مطالعه ی بالینی تاثیرات این دارو در بیماران دچار استئوآرتریت مورد بررسی قرار گرفته است. بر این اساس در مطالعه ای که در سال 2002 صورت گرفت مشخص شد که این ترکیبات باعث ایجاد تغییرات ساختاری نمی شوند اما می توانند از پیشرفت تنگ شدن فضای مفصلی به ویژه در بیمارانی که فضای مفصلی شدیدا تنگ شده است، جلوگیری نماید. جینجر با کاهش پروستاگلاندین ها و لوکوترین درد را کاهش و تحریک را بهبود می بخشد و همچنین تورم در مفاصل را کاهش می دهد. گالانگا اثر ضد التهابی ، ضد باکتری و ضدقارچی دارد و باعث بهبود گردش خون می شود.
Reference