شرایط نگهداری ویتامین ای ابورنز: دور از دسترس اطفال و در دمای 25 درجه سانتی گراد، دور از نور و رطوبت نگهداری شود.
هشدار مصرف ویتامین ای ابورنز:- در دوران بارداری و شیردهی از مصرف این فرآورده بدون تجویز پزشک خودداری شود.- در صورت ابتلا به بیماری های آنم، هموفیلی، مشکلات کبدی و کلیوی، بیماری چشمی رتینیت پیگمنتوزا، بالا بردن کلسترول یا تری گلیسیرید، کمبود ویتامین K، هرگونه آلرژی نسبت به فرآورده یا اجزای تشکیل دهنده فرآورده، سابقه سرطان، سکته مغزی و یا لخته خون، قبل از مصرف این فرآورده با پزشک و یا داروساز خود مشورت نمایید.- در صورتی که به هر یک از اجزای این فرآورده حساسیت دارید. از مصرف آن خودداری نمایید.- از مصرف ویتامین ای 2 ساعت قبل یا 2 ساعت بعد از مصرف داروی ارلیستان خودداری کنید.
ویتامین ای 400 ابورنزویتامینEویتامینE چیست و چه کاری انجام می دهد؟ ویتامین E ماده مغذی محلول در چربی است که در بسیاری از غذاها وجود دارد. در بدن، به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند، و به محافظت از سلول ها در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد کمک می کند. رادیکال های آزاد ترکیباتی هستند که هنگامی که ما مواد غذایی را که می خوریم و به انرژی تبدیل می شوند به عنوان محصول جانبی در بدن تولید می گردد. همچنین هنگامی که در معرض رادیکال های آزاد محیطی ناشی از:
- دود سیگار- آلودگی هوا- و اشعه ماورا بنفش خورشید قرار بگیریم در بدن تولید می گردد.بدن همچنین برای تقویت سیستم ایمنی بدن خود به ویتامینE نیاز دارد تا بتواند با باکتری ها و ویروس های مهاجم مقابله کند. این ویتامین همچنین به گسترش رگ های خونی و جلوگیری از لخته شدن خون در آنها کمک می کند. علاوه بر این، سلول ها از ویتامینE برای تعامل با یکدیگر و انجام بسیاری از عملکردهای مهم استفاده می کنند.آیا من ویتامین ای کافی می خورم؟ رژیم های غذایی بیشتر افراد کمتر از مقدار توصیه شده ویتامین ای دارد. با این وجود، افراد سالم به ندرت علائمی از عدم دریافت کافی ویتامین E نشان می دهند .اگر ویتامین ای کافی دریافت نکنم چه اتفاقی می افتد؟ کمبود ویتامینEدر افراد سالم بسیار نادر است. تقریباً کاهش آن با بیماری های خاصی مرتبط است که در آنها چربی به درستی هضم یا جذب نمی شود. به عنوان مثال می توان به بیماری:- کرون- فیبروز کیستیک- و برخی بیماری های نادر ژنتیکی مانند آبتالیپو پروتئینمی و آتاکسی همراه با کمبود ویتامین ای اشاره نمود. ویتامین ای برای جذب در دستگاه گوارش به مقداری چربی نیاز دارد.علائم کمبود ویتامین ای: کمبود ویتامین ای می تواند باعث آسیب عصبی و عضلانی شود که منجر به:- از دست دادن احساس در بازوها و پاها- از دست دادن کنترل حرکت بدن- ضعف عضلانی- و مشکلات بینایی می شود.- نشانه مهم کمبود آن، تضعیف سیستم ایمنی بدن است.