موارد مصرف : - موثر در درمان التهاب و درد مفاصل- کمک به حفظ تعادل سلولی- کاهش اثرات آلاینده ها بر سلول ها
دستور مصرف : - پیشگیری و حفظ سلامت بدن: روزی 2 کپسول یک روز در میان به مدت یک ماه- التهابات و دردهای مختلف: روزی 2 الی 3 کپسول- دارو را همراه با وعده های اصلی غذا میل کنید.
شرایط نگهداری : زیر دمای 25 درجه سانتی گراد و دور از دسترس اطفال نگهداری شود.
موارد هشدار و نکات قابل توجه : - مصرف این فرآورده در بارداری و شیردهی توصیه نمی شود.- افرادی که آسپرین مصرف می کنند نباید بیش از یک عدد در روز میکسودین مصرف کنند.- افرادی که سنگ کیسه صفرا دارند ، پس از درمان بیماریشان می توانند یک عدد میکسودین یک روز در میان مصرف کنند.
اجزای تشکیل دهنده : عصاره زردچوبه ” کورکومین” 300 میلی گرم، عصاره زنجبیل ” جینجرول ” 7.5 میلی گرم و عصاره فلفل سیاه ” پایپرین ” 3.75 میلی گرم.زردچوبه : یکی از پایه های اصلی طب سنتی ملل مختلف در چین، تبت و خاورمیانه است. زردچوبه همواره بعنوان تصفیه کننده سلولی شناخته شده و برای سلامت مفاصل و کمک به جلوگیری از التهاب مصرف آن توصیه شده است. زردچوبه، ترکیب اصلی ادویه کاری بوده و نقش مهمی در رایحه این ادویه دارد. تحقیقات بسیاری برای بررسی خواص درمانی کورکومین انجام شده که نشان می دهد این ماده، مهارکننده سنتز آنزیم های التهاب زا مانند سایکلواکسیژناز 2 (COX 2) و لیپواکسیژناز است. عصاره زردچوبه با خلوص بسیار بالا در این ترکیب، به محافظت از سلول ها در برابر مواد سمی ناشی از آلاینده های محیطی که منجر به اختلال در تعادل و سلامت سلول می شوند، کمک می کند. مطالعات گسترده جهانی که روی میزان شیوع بیماری های مختلف در بین ملل مختلف دنیا صورت گرفته، نشان می دهد که مردم کشورهای خاورمیانه بویژه هندوستان، بسیار کمتر از مردم جوامع غربی به بیماری آرتریت و التهابات مفاصل دچار می شوند. همچنین در این کشورها انواع سرطان ها بخصوص سرطان پوست و پروستات نیز شیوع بسیار کمتری نسبت به جوامع اروپایی و آمریکا دارد. تحقیقات متعدد ثابت کرده است که این موضوع با مصرف بالای ادویه ها در غذاهای سنتی شرقی ارتباط دارد. فلفل سیاه و زنجبیل زمانیکه با زردچوبه تواماً مصرف شوند، اثرات آن را تقویت می کنند. وجود عصاره فلفل سیاه در ترکیب داروی میکسودین سبب می شود که خواص درمانی زردچوبه 30 برابر قوی تر شود. گرچه این ادویه ها در رژیم غذایی روزمره ما نیز وجود دارند ولی مقدارشان در حدی نیست که بتوانند اثرات درمانی داشته باشند. عصاره خالص شده این ادویه ها در داروی طبیعی میکسودین، در مقادیری که دارای خواص درمانی باشند مصرف این فرآورده را متمایز از افزودن مقدار اندکی ادویه به غذاهای ما می کند و در واقع این خواص درمانی مفید با مصرف اندکی ادویه جات در غذاهای روزمره ما حاصل نمی شود.فلفل سیاه : پایپرین عنصر کلیدی در تقویت خواص کورکومین است. خواص کورکومین زمانیکه به تنهایی مصرف شود، بطور کامل توسط بدن قابل استفاده نمی باشد، زیرا کورکومین به سرعت توسط کبد و دیواره روده متابلیزه شده و دفع می شود. مطالعات نشان می دهد که ترکیب 1% پایپرین با 99% کورکومین، غلظت سرمی، جذب و در دسترس بودن زیستی کورکومین را افزایش می دهد، بدون اینکه عوارض جانبی نامطلوب ایجاد کند. شاید به همین دلیل باشد که هندی ها همواره زردچوبه را با فلفل سیاه در ادویه کاری ترکیب می کنند. مصرف توام این دو، در دسترس بودن زیستی کورکومین را تا 30 برابر افزایش می دهد و به سلول های بدن کمک می کند تا از تمامی خواص مفید این ماده استفاده کنند.زنجبیل : عصاره زنجبیل دارای ماده ضد التهاب جینجرول است که بطور سنتی توسط متخصصان سلامت در این حوزه برای کمک به معالجه مشکلات همراه با التهاب مصرف می شود. زنجبیل نیز از گیاهان بسیار مهم در طب سنتی بوده و تحقیقات اخیر اثرات مفید آن را در آرتریت ها و سایر موارد درد ثابت کرده است.