پومئول کاپیلاریپومئول کاپیلاری، پروتئین های گندم هیدرولیز شده:جوانه گندم یکی از مهم ترین فرآورده هاي جانبی حاصل از آسیاب گندم است که حاوي حدود 10 درصد روغن بوده که به طور عمده در صنایع غذایی، دارویی و آرایشی، بهداشتی استفاده می شود. جوانه گندم حاوی ویتامین های A، ویتامین B6 ، B12، اسید فولیک، سلنیوم و ید می باشد که نقش مهمی در سلامت مو دارد. پروتئین هیدرولیز شده گندم به موهای کم پشت حجم می دهند، باعث درخشندگی و ترمیم موهای آسیب دیده می شوند. پروتئین هیدرولیز شده گندم مایعی به رنگ کهربا است که از جوانه گندم گرفته شده است. به دلیل وزن مولکولی کم، به راحتی به ساقه مو نفوذ می کند و جذب رشته های داخلی مو می شود. پروتئین هیدرولیز شده گندم در واقع یعنی طی فرآیند هیدرولیز کردن، تبدیل به واحد های کوچکتری شده است. در واقع پروتئین گندم، با هیدرولیز کردن، به اجزاء ریزتری تبدیل می شود که بافت مو بهتر و بیشتر می تواند آن را جذب کند. تقریبا ۹۱درصد مو، از پروتئین تشکیل شده است که با تشکیل زنجیره ای از آمینو اسیدها ساخته شده است. آمینو اسیدها از گوگرد، اکسیژن، هیدروژن، نیتروژن و کربن تشکیل شده است. این عناصر، به وسیله باندهای پپتیدی به هم متصل شده اند. وجود پروتئین، همچون وجود رطوبت و آب، برای مو لازم و ضروری است . کاربردهای پروتئین هیدرولیز شده گندم:- حفظ رطوبت مو- افزایش حجم مو- افرایش نرمی- جلوگیری از موخورهپروتئین گندم می تواند به خوبی موها را ترمیم کند و اتصالات بین اجزاء مولکولی مو را تقویت نماید. در واقع پروتئین هیدرولیز شده گندم یک ماده عالی برای از بین بردن و ترمیم آسیب های وارد شده به موها می باشد. این پروتئین هیدرولیز شده حاوی:- اسید های آمینه آلانین- آرژنین- سیستین- گلیسین- متیونین- فنیل آلانین می باشداسید آمینه سیستین موجود در آن می تواند باندهای دی سولفیدی در کراتین مو به وجود آورده که باعث استحکام، تقویت و ترمیم موهای آسیب دیده در ساقه مو می گردد. این ترکیبات یک لایه پوشاننده برروی مو تشکیل داده که باعث حالت پذیری هرچه بیشتر مو و شفافیت و لطافت آن می گردد. این پروتئین به راحتی به مو چسبیده باعث رطوبت رسانی عمیق به مو شده و همچنین باعث افزایش ضخامت مو می گردند این ترکیبات باعث تغذیه و احیاء مو از پیاز تا انتهای ساقه مو گشته و با تحریک متابولیسم سلولی باعث افزایش رشد مو می گردد.پومئول کاپیلاری، سیستئین: سیستئین نوعی پروتئین مو است و با پروتئین های موجود در موی کار می کند و سبب صاف و نرم شدن موها می گردد. یک جاذب طبیعی است و به همین دلیل به راحتی در عمق ساقه مو نفوذ می کند تا موها را کاملاً تغذیه و نرم نموده و سلامت آنها را تضمین می نماید.پومئول کاپیلاری، عصاره بلوبری:بلوبری گیاهی از خانواده اریکاسه می باشد. 150گونه برای آن تخمین زده شده است که تعداد 450 اکثر آنها در دامنه کوه ها و مناطق مرتفع و نقاط شمالی و برخی از گونه ها نیز در مناطق گرمسیری می رویند. میوه گیاهان این جنس، یک میوه با ارزش و ماده غذایی مفیدی است. گیاهان این جنس از هزاران سال پیش در اروپا و آمریکا استفاده اند. گیاهان این جنس به صورت بوته ای رشد می کنند و ساقه های کوتاه دارند. میوه های بلوبری به رنگ های قرمز، آبی، مشکی، ارغوانی و یا سبز متمایل به زرد دیده می شوند.ترکیبات تشکیل دهندهاین میوه سرشار از فلاونوئیدها، تانن ها، اسیدهای فنولیک و آنتوسیانین هستند و با داشتن فیبر فراوان، ویتامین C، اسیدهای چرب امگا-3 ،کارتنوئیدهاو مواد معدنی ازارزش غذایی بالایی برخوردار هستند. بسیاری از مطالعات نشان می دهد که بلوبر ی ها به دلیل وجود ترکیبات زیستی فعال به ویژه آنتوسیانین ها، نقش بسیار سودمندی در سلامتی دارند. در هر 100 گرم میوه تازه گیاه، و300-700میلی گرم آنتوسیانین، 3 میلی گرم ویتامینC و20 میلی گرم کاتچین وجود دارد. میوه بلوبری یکی از منابع قابل توجه آنتی اکسیدان ها در بین تمام میوه ها و سبزی هاست. ترکیبات آن مانند اسیدهای فنولی (کافئیک، کلروژنیک، فرولیک) و فلاونوئیدها و آنتوسیانین ها، ارزش تغذیه ای آن را چندبرابر کرده است.کاربردهای دارویی:- ضدمیکروب- ضدویروس- ضدسرطان- ضددیابت- آنتی اکسیدان- درمان عفونت های ادراری- درمان ناراحتی های گوارشی- کاهش فشار خون- کاهش التهاب1- به مبارزه با علائم پیری کمک می نماید.وجود رادیکال های آزاد در پوست می تواند باعث آسیب شدید پوست شود. این امر می تواند علائم اولیه پیری مانند چین و چروک، خشکی پوست و لکه های پیری را ایجاد نماید. ظهور رگ های واریسی و رگ های عنکبوتی از دیگر علائم مرتبط با افزایش سن است. رگ های واریسی و عنکبوتی رگ های خونی متسع هستند که به اندازه کافی به پوست نزدیک و قابل مشاهده می شوند. به دلیل ضعیف شدن دیواره رگ، پوست ممکن است لکه دار به نظر برسد.مکانسیم عمل بلوبری در کاهش علائم پیریخوردن بلوبری در معکوس کردن علائم پیری کمک می کند. زغال اخته یک ماده غذایی فوق العاده است که سرشار از آنتی اکسیدان است. آنتی اکسیدان ها مولکول هایی هستند که از اکسیداسیون سایر مولکول ها جلوگیری می کنند. اکسیداسیون از دست دادن الکترون در یک مولکول است که منجر به تولید رادیکال های آزاد می شود. که می توانند سلول ها را به طور کامل آسیب رسانند، یا حتی از بین ببرند. آنتی اکسیدان ها با رادیکال های آزاد واکنش نشان می دهند و از آسیب رساندن آنها جلوگیری می کنند. یک فنجان بلوبری ذ وحشی حداکثر 13،427 آنتی اکسیدان دارد همچنین حاویویتامین A ،C ، و فلاونوئیدها نیز می باشد. مواد شیمیایی شیمیایی و آنتی اکسیدان موجود در آن به خنثی سازی رادیکال های آزاد کمک می کند، که از آسیب بیشتر جلوگیری می نماید. آنها همچنین در تقویت رگ های خونی و بهبود مویرگ های مفید هستند.2- از آکنه جلوگیری کرده و آن را درمان می نماید: برای کسانی که پوستی مستعد آکنه دارند، بلوبری می تواند به داشتن پوستی بدون لکه کمک نماید.مکانیسم عمل: زغال اخته دارای غلظت زیادی سالیسیلات است که نمک اسید سالیسیلیک است. سالیسیلیک اسید به طور گسترده ای در محصولات موضعی درمان آکنه استفاده می شود. توانایی آن در از بین بردن پوست مرده، باز كردن منافذ مسدود شده و مقابله در برابر باكتری ها، آن را به یك درمان بسیار موثر برای آكنه تبدیل نموده است.3- منبع غنی از فیبر است: فیبر بخشی جدایی ناپذیر از یک رژیم غذایی متعادل است. بلوبری، سرشار از فیبر، نه تنها سیستم گوارشی را سالم نگه می دارد، بلکه به داشتن پوستی سالم نیز کمک می کند.مکانیسم عمل: فیبر به دفع مخمر و قارچ از پوست کمک می نماید. عدم دفع آنها از طریق پوست ممکن است منجر به جوش و آکنه شود.4- رشد مو را تسهیل می نماید.زغال اخته به دلیل وجود مواد شیمیایی پروآنتوسیانیدین به تحریک رشد مو کمک می کند. مو از سلولهای مرده ای به نام کراتین تشکیل شده است. رشد مو زمانی اتفاق می افتد که سلول های مرده به دلیل تولید سلول های جدید توسط فولیکول های مو بیرون رانده شوند. در سه مرحله (رشد یا آناژن، توقف یا کاتاژن و استراحت یا تلوژن ) رخ می دهد. پروانتوسیانیدین ها، مواد شیمیایی موجود در زغال اخته، با تسریع انتقال از تلوژن به آناژن، رشد مو را تحریک می کنند. بلوبری باعث میشود تا گردش خون در پوست سر بهتر شده و از رگهای خونی ظریف که فولیکولهای مو را تغذیه می نمایند محافظت میکند.5 - از سفیدی زودرس مو جلوگیری می کند: سفیدی مو با افزایش سن همراه است، در واقع زمانی رخ می دهد که مو رنگدانه خود را از دست می دهد. اگرچه در مورد چگونگی خاکستری زودرس در برخی افراد اطلاعات دقیقی وجود ندارد، اما برخی محققان براین باورند که ژن ها و کمبود ویتامینB12از عوامل اصلی سفیدی زودرس مو هستند.مکانیسم عمل: کمبود ویتامینB12باعث ایجاد وضعیتی می شود که به عنوان کم خونی مخرب شناخته می شود و سفیدی موها یکی از علائم آن است. با مصرف مقادیر کافی ویتامین، که بلوبری منبع خوبی برای آن است، این شرایط قابل برگشت است.
کپی اطلاعات از سایت دارویاب و داروخانه اینترنتی دکتر صنیعی ممنوع است.