ویتامین ث ۵۰۰ میلی گرم ابورنز یک مکمل ایده آل برای پیشگیری از سرماخوردگی و آنفلوانزا است. ایمنی بدن را تقویت و نیاز بدن به ویتامین ث روزانه را تامین می کند.
موارد مصرف ویتامین ث 500 ابورنز:
- کمک به تامین ویتامین ث مورد نیاز بدن
- آنتی اکسیدان قوی (کمک به خنثی سازی رادیکال های آزاد در بدن)
- کمک به جذب آهن
- تقویت سیستم ایمنی بدن
روش مصرف ویتامین ث 500 ابورنز: بزرگسالان روزانه 1 الی 2 قرص بر اساس نیاز جویده شود.
شرایط نگهداری ویتامین ث ابورنز: در جای خشک و دور از نور و رطوبت و دور از دسترس اطفال نگهداری شود.
هشدار مصرف ویتامین ث ابورنز:
- قبل از مصرف در دوران بارداری و شیردهی با پزشک خود مشورت کنید.
- در صورت سابقه نارسایی کلیوی و یا حساسیت به هر یک از اجزای فراورده از مصرف آن خودداری نمایید.
- این فرآورده مکمل تغذیه ای بوده و جهت تشخیص، پیشگیری و درمان نمی باشد.
ویتامین ث 500 میلی گرم ابورنز، ویتامین C (اسید اسکوربیک)
ویتامینC (اسید اسکوربیک) ویتامین مورد نیاز بدن را برای تشکیل رگ های خونی، غضروف ها، عضلات و کلاژن در استخوان ها را فراهم می نماید. ویتامینCهمچنین برای روند بهبودی بدن حیاتی است.ویتامین C، یک آنتی اکسیدان است که به محافظت از سلول های بدن در برابر اثر رادیکال های آزاد ( مولکول های تولید شده در هنگام تجزیه مواد غذایی در بدن یا در معرض دود و تشعشعات تنباکو ) کمک می نماید. رادیکال های آزاد در بروز بیماری های قلبی، سرطان و سایر بیماری ها نقش دارند. ویتامین C همچنین به بدن در جذب و ذخیره آهن کمک می نماید.از ویتامینC همچنین برای افزایش جذب آهن از دستگاه گوارش استفاده می شود. از آنجا که بدن ویتامینC تولید نمی کند، باید آن را از رژیم غذایی دریافت کنید.
منابع حاوی ویتامینC: ویتامینC در مرکبات، توت ها، سیب زمینی، گوجه فرنگی، فلفل، کلم، کلم بروکسل، کلم بروکلی و اسفناج یافت می شود. ویتامینC همچنین به صورت مکمل خوراکی، به صورت کپسول و قرص های جویدنی در دسترس است.
چه افرادی در معرض کمبود ویتامین C قرار دارند؟ افراد مبتلا به بیماری های گوارشی و برخی انواع سرطان ممکن است مستعد کمبود ویتامینC باشند.
علائم کمبود ویتامین C
کمبود شدید ویتامین C می تواند منجر به بیماری شود که با علائم زیر همراه است:
- کم خونی
- خونریزی لثه
- کبودی و بهبودی ضعیف زخم (اسکوربوت) مشخص شود.
مقدار توصیه شده ویتامین C: مقدار توصیه شده ویتامین C روزانه برای مردان بزرگسال 90 میلی گرم و برای زنان بزرگسال 75 میلی گرم است. تحقیقات در مورد استفاده از ویتامینC برای شرایط خاص بهبودی در موارد زیر را تایید نموده است.
سرطان: مصرف یک رژیم غذایی غنی از میوه ها و سبزیجات ممکن است خطر ابتلا به انواع مختلف سرطان مانند سرطان های پستان، روده بزرگ و ریه را کاهش دهد.
سرماخوردگی: مصرف مکمل های خوراکی حاوی ویتامین C از سرماخوردگی جلوگیری نمی کند. با این حال ، برخی شواهد نشان می دهد که وقتی افرادی که به طور منظم از مکمل های ویتامینC استفاده می کنند، کمتر سرماخورده می شوند، طول مدت بیماری کاهش می یابد و شدت علائم آن کمتر می گردد. شروع مکمل ویتامینCبه محض سرماخوردگی هیچ کمکی در بهبود سرماخوردگی ندارد.
بیماری های مرتبط با چشم: به نظر می رسد مصرف مکمل های خوراکی حاوی ویتامین C به همراه سایر ویتامین ها و مواد معدنی از وخیم شدن ماکولا (AMD) مربوط به سن جلوگیری می کند. برخی مطالعات همچنین حاکی از آن است که افرادی که در رژیم های غذایی خود ویتامین C بیشتری مصرف می کنند، خطر ابتلا به آب مروارید در آنها کاهش می یابد.
عوارض جانبی ویتامین ث 500 میلی گرم ابورنز: مکمل های خوراکی ویتامین ث هنگامی که در دوزهای مناسب مصرف می شود، به طور کلی بی خطر تلقی می شوند. عوارض جانبی وابسته به دوز هستند. مکمل های خوراکی ویتامینCمی توانند باعث:
- حالت تهوع
- استفراغ
- سوزش سردل
- التهابی که ممکن است به مری آسیب برساند (ازوفاژیت)
- انسدادی که باعث می شود غذا یا مایع از روده کوچک یا روده بزرگ عبور نکند (انسداد روده)
- گرفتگی معده
- خستگی
- سردرد
- خواب آلودگی
- اسهال
- بیخوابی
- گرگرفتگی پوست
- در برخی افراد، استفاده خوراکی از ویتامینCمی تواند باعث ایجاد سنگ کلیه شود.
استفاده طولانی مدت از مکمل های خوراکی ویتامینC بیش از 2000 میلی گرم در روز خطر عوارض جانبی قابل توجهی را افزایش می دهد.قبل از انجام هرگونه آزمایش پزشکی به پزشک خود بگویید که از مکمل های ویتامین C استفاده می کنید. مقادیر بالای ویتامین C ممکن است در نتایج برخی آزمایشات مانند آزمایش مدفوع برای آزمایش خون مخفی یا غربالگری گلوکز تداخل ایجاد نماید.
تداخلات دارویی ویتامین ث 500 ابورنز:
تعاملات احتمالی شامل موارد زیر است:
آلومینیوم: مصرف ویتامینC می تواند باعث افزایش جذب آلومینیوم از داروهای حاوی آلومینیوم مانند چسب های فسفات شود. این امر می تواند برای افرادی که مشکلات کلیوی دارند مضر باشد.
شیمی درمانی: این نگرانی وجود دارد که استفاده از آنتی اکسیدان ها مانند ویتامینC در طول شیمی درمانی ممکن است اثر دارو را کاهش دهد.
استروژن: مصرف ویتامینC همراه با داروهای ضد بارداری خوراکی یا هورمون درمانی ممکن است سطح استروژن را افزایش دهد.
بازدارنده های پروتئاز: استفاده خوراکی از ویتامینC ممکن است اثر این داروهای ضد ویروس را کاهش دهد.
استاتین و نیاسین: مصرف ویتامینC همراه با نیاسین، برای افرادی با کلسترول بالا مورد استفاده قرار می گیرد، می تواند اثر نیاسین را کاهش دهد.
وارفارین (کومادین ، ژانتوون): دوزهای بالای ویتامینC ممکن است پاسخ بدن به این ماده ضد انعقاد خون را کاهش دهد.