ویتاگلوبین ویتان یک شربت ایده آل برای افزایش اشتها و تامین املاح و ویتامین های مورد نیاز اطفال است. ویتاگلوبین با طعم مورد پسند کودکان پذیرش آنرا افزایش می دهد.
موارد مصرف شربت ویتاگلوبین :
- پیشگیری از کمبود آهن و کم خونی ناشی از آن
- تقویت سیستم ایمنی عصبی بدن
- پیشگیری از سوء تغذیه
- تقویت متابولیسم و رشد و نمو ذهنی و جسمانی به ویژه در اطفال و کودکان
دستور مصرف شربت ویتاگلوبین:
- اطفال و کودکان : روزانه 2.5 میلی لیتر
- بزرگسالان : روزانه 9 میلی لیتر
شرایط نگهداری شربت ویتاگلوبین:
- در جای خشک و خنک ، دور از تابش مستقیم نور خورشید و دسترس اطفال نگهداری شود.
- پس از مصرف درب ظرف حاوی محصول را بسته و داخل جعبه نگهداری کنید.
موارد هشدار و نکات قابل توجه ویتاگلوبین:
- قبل از مصرف خوب تکان دهید.
- حاوی عصاره ۱۰۰% طبیعی میوه
- عاری از مواد رنگ دهنده و خوش طعم کننده غیر طبیعی و حساسیت زا
- مناسب برای تمامی رده های سنی ( اطفال ، کودکان و بزرگسالان )
اجزای تشکیل دهنده ویتاگلوبین : شربت ویتاگلوبین ویتان حاوی آهن ، زینک ، کلسیم ، ال-لایزین ، ویتامین های C و B کمپلکس ، اسیدفولیک ، دی پانتنول ، نیاسینامید ، منگنز ، مس
تیامین:
ویتامین B1 یا تیامین اولین ویتامین کشف شده از گروهB و جزء ویتامین های محلول در آب می باشد. تیامین یک ماده مغذی ضروری است که در رشد مغز، عملکرد قلب و عروق، عملکرد عضلات اسکلتی و سیستم عصبی نقش دارد. همچنین تیامین به عنوان یک کوآنزیم در مراحل متابولیک سلولی در متابولیسم طبیعی کربوهیدرات، چربی و زنجیره هاي آمینو اسید شرکت دارد. نقش مهمی در بهبود حافظه دارد. تیامین ویتامین ضروری در نظر گرفته می شود و باید در رژیم غذایی مصرف شود. کمبود این ویتامین معمولاً در مناطق کم درآمد مشاهده می شود. غذاهای رایج همراه با تیامین شامل غلات غنی شده، گوشت خوک، لوبیای سیاه و قزل آلا است.
ریبوفلاوین:
ریبوفلاوین یکی از ویتامین های گروهB(ویتامینB2)است. ویتامین هایBوCویتامین هایی هستند که در آب حل می شوند. ريبوفلاوين يك ويتامين محلول در آب است كه در چرخه هاي تنفسي و توليد انرژي بعنوان كوآنزيم در واكنش هاي انتقال الكترون و توليد يا تخريب راديكال هاي اكسيژن در متابوليسم دخالت دارد. روده یک فرد سالم می تواند به راحتی ریبوفلاوین را از غذا گرفته و به بدن انتقال دهد تا بدن از آن استفاده کند. بدن برای تأمین انرژی از مواد غذایی به ویتامین های گروهB نیاز دارد. بدون ریبوفلاوین و سایر ویتامین های گروهBبدن افراد نمی تواند از چربی ها، کربوهیدرات ها و پروتئین ها استفاده کند.
کمبود ریبوفلاوین:
وقتی مقدار کمی ریبوفلاوین در غذا وجود داشته باشد، باعث ایجاد علائم کمبود اولیه ریبوفلاوین در افراد می شود. بعضی از افراد که مشکل روده ای دارند، به کمبود ریبوفلاوین ثانویه مبتلا می شوند: حتی اگر مقدار زیادی ریبوفلاوین در غذا وجود داشته باشد، روده بیمار نمی تواند آن را از غذا خارج کرده و به خون منتقل کند. کمبود ریبوفلاوین می تواند باعث:
- ایجاد زخم در دهان (زخم های دهان)
- ترک خوردن لب های قرمز
- ترک در گوشه های دهان (ورم غدد زاویه ای)
- گلودرد
- چشم ها زرد رنگ
کمبود ریبوفلاوین همچنین می تواند باعث خشکی و پوسته پوسته شدن پوست شود که به راحتی ترک می خورد و باعث خارش و ایجاد درد در قسمت های مختلف می شود.
کلسیم:
کلسیم یک عنصر شیمیایی ( ماده معدنی) است که برای زنده ماندن اندام ها یا ارگانیسم ها ضروری است. کلسیم 93 % از مواد معدنی بدن را شامل می شود، 33 % کلسیم موجود در بدن، در استخوان ها و بدن است و %1 باقی مانده در بافت ها و اندام های دیگر قرار دارد هم چنین کلسیم در بسیاری از غذاها وجود دارد. کلسیم ماده معدنی است که استخوان های محکم می سازد. کلسیم نیز از راه های دیگر نیز به بدن کمک می کند. کلسیم سلامت اعصاب و عضلات را حفظ می کند. همچنین در سلامت قلب نقش دارد.
چرا بچه ها به کلسیم احتیاج دارند؟ ما فقط یک فرصت داریم که استخوان های محکم بسازیم (وقتی کودک و نوجوان هستیم). کودکانی که به اندازه کافی کلسیم دریافت می کنند در بزرگسالی قوی ترین استخوان ها را دارند که از آنها در مقابل از دست دادن استخوان در مراحل بعدی محافظت می کند. کودکان و نوزادان جوان برای جلوگیری از بیماری به نام راشیتیسم به کلسیم و ویتامینDنیاز دارند. راشیتیسم باعث نرمی استخوان ها و ایجاد پاهای کمان ، توقف رشد و گاهی اوقات درد و ضعف عضلات می شود.
کارکردهای کلسیم:
- تنظیم یا کنترل کردن انقباض ماهیچه از جمله تنظیم ضربان قلب.
- کلسیم نقش کلیدی در انعقاد طبیعی خون دارد.
- تقریبا تمام کلسیم بدن ما در استخوان و دندان ذخیره شده است و در ساختار، سختی و استخوان بندی آن ها را حمایت می کند.
- آزاد کردن هورمون ها و آنزیم ها.
- کمک به حرکت خون در رگ های خونی بدن.
- کاهش بی خوابی
- انتقال پیام عصبی
آهن:
آهن ماده معدنی موجود در گیاهان و حیوانات و همه موجودات زنده است. آهن یک جزمهم هموگلوبین است، بخشی از گلبول های قرمز خون که اکسیژن را از ریه ها به بدن منتقل می کند. آهن به هموگلوبین قدرت "انتقال" اکسیژن در خون را می دهد (به آن متصل می شود)، بنابراین اکسیژن به مکان مورد نیاز می رسد. بدون آهن کافی، بدن نمی تواند هموگلوبین بسازد و سلول های قرمز خون کمتری تولید می کند. این بدان معنی است که بافت ها و اندام ها اکسیژن مورد نیاز را دریافت نخواهند کرد.
کمبود آهن چیست؟
کمبود آهن زمانی است که بدن فرد آهن کافی نداشته باشد. این می تواند برای برخی از کودکان، به ویژه کودکان نوپا و نوجوانان (به ویژه دخترانی که قاعدگی های بسیار سنگینی دارند) مشکل ساز باشد. در حقیقت، بسیاری از دختران نوجوان در معرض کمبود آهن هستند (حتی اگر دوره های قاعدگی عادی داشته باشند ) اگر رژیم های غذایی آنها آهن کافی برای جبران از دست دادن خون در دوران قاعدگی نداشته باشد در معرض کمبود قرار می گیرند. کودکان نوپا پس از 12 ماهگی در معرض کمبود آهن قرار دارند زیرا دیگر شیر خشک غنی شده از آهن مصرف نمی کنند (و ممکن است آنها به اندازه کافی غذاهای حاوی آهن نخورند تا تفاوت را جبران کنند). کمبود آهن می تواند بر رشد تأثیر بگذارد و منجر به مشکلات یادگیری و رفتاری شود. اگر کمبود آهن اصلاح نشود، می تواند منجر به کم خونی فقر آهن (کاهش تعداد گلبول های قرمز بدن) شود.
فلز روی:
عنصر روي در بدن نقش مهمی در ساختمان بیش از 300آنزیم دارد و کمبود آن می تواند اختلالات متعددي در متابولیسم و عملکرد ارگان ها ایجاد نماید. بافت هایی که سرعت تقسیم سلولی و باز گردش آن ها زیاد است از جمله سیستم ایمنی و دستگاه گوارش در مقایسه با سایر بافت ها بیشتر تحت تاثیر قرار می گیرند. مکانیسم عمل ریزمغذي روي شامل تاثیر بر استئوکالسین، تستوسترون، و تقسیم سلولی است و همچنین با هورمون هاي مهم رشد استخوان نظیر تیروئیدي و انسولین تاثیر متقابل دارد. عنصر روي اساسا به سوخت و ساز استخوان مرتبط می شود بنابراین بر رشد و نمو تاثیر دارد. غلظت روي در استخوان در مقایسه با سایر بافت ها بسیار بیشتر است. برخی از نوزادان و کودکان ممکن است از افزودن روی به رژیم غذایی خود بهره مند شوند. اطلاعات جدید نشان می دهد که افزایش این ماده معدنی ممکن است به کودکان در رسیدن به قد و وزن سالم کمک کند.
کاربردهای روی:
- تنظیم عملکرد سیستم ایمنی
- تقویت حافظه و یادگیری
- درمان سرماخوردگی
- تسریع بهبود زخم های بدن
- جلوگیری از پیر چشمی (دژنراسیون ماکولار وابسته به سن)
- درمان آکنه
- درمان بیش فعالی
- جلوگیری از پوکی استخوان
روی ماده ای معدنی است که در انواع غذاها مانند:
گوشت قرمز، نان، غلات سبوس دار، لوبیای خشک، جگر گوساله، گوشت گاو، دانه های کدو تنبل، هسته نارنج، تخم هندوانه، شکلات تلخ و غذاهای دریایی یافت می شود. همچنین به مقدار کم در شیر مادر یافت می شود. روی برای رشد و تکامل طبیعی اندام های تولید مثل و مغز حیاتی است و در عملکرد طبیعی سیستم ایمنی بدن و بسیاری از فرایندهای دیگر بدن نقش دارد.
علائم کمبود روی:
اخیرا، کمبود روی با: بی اشتهایی، افسردگی، تغییر در یادگیري و درك، ضعف سیستم ایمنی بدن، ریزش مو، اسهال، ناتوانی و ضعف، آسیب هاي چشمی و پوستی، کاهش غیرعادي وزن، کاهش سرعت بهبود زخم، کاهش حس چشایی و بویایی، رشد غیرعادي یا کند نوزادان و کودکان
کمبود روی یک مشکل عمده در کشورهای در حال توسعه است. به عنوان مثال، 70 درصد کودکان در سن مدرسه در تایلند کمبود روی دارند. در ایالات متحده، کمبود روی در کودکان به خوبی شناخته نشده است، اگرچه برآورد می شود 6٪ از دختران و 10٪ از پسران به دچار کمبود هستند. به طور کلی، مصرف مکمل روی تأثیرات مثبت و قابل توجهی بر رشد بهینه قد و وزن کودکان ایجاد می نماید. و این تأثیر حتی در کودکانی که قبلاً از رشد کم رنج می بردند و یا کم وزن بودند، بیشتر بود. روی کافی را می توان با یک رژیم غذایی متعادل از انواع غذاها به دست آورد.
چه افرادی در معرض کمبود روی قرار دارند:
- گیاه خواران: بیشتر روی را از طریق مصرف گوشت یا محصولات تولید شده با گوشت دریافت می کنیم. در نتیجه افراد گیاهخوار تا 50 درصد بیشتر به روی نیاز دارند
- افرادي که از بیماري هاي مربوط به روده رنج می برند: افرادي که از بیماري کلون، بیماريهاي مربوط به کلیه، سندروم روده ي تحریک پذیر و غیره رنج می برند
- زنان باردار یا شیرده: از آنجایی که زنان باردار باید نیازهاي جنین خود را به این مادهي معدنی تأمین کنند باید قبل از دورهي بارداري روی بیشتری مصرف کنند.
کودکانی که هنوز شیر می خورند: بچه ها تا سن هفت ماهگی می توانند نیاز روزانه شان به این ماده ي معدنی را از طریق شیر مادر تأمین کنند. اما بعد از هفت ماهگی نیاز روزانه شان به این مادهي معدنی به میزان 50 درصد افزایش می یابد و شیر مادر به تنهاي جوابگوي این نیاز نخواهد بود .
توضیحات : ويتا گلوبين (Vitaglobin) يک محلول خوراکی و مكمل غذايی مقوی جهت توليد هموگلوبين و خون سازی در بدن می باشد. فرمولاسيون دقيق و جامع آن باعث گرديده تا علاوه بر خون سازی و جبران کمبود آهن در افراد نيازمند به آهن، در رشد جسمی و ذهنی، افزايش اشتها و رفع سوء تغذيه در کودکان، جبران خون از دست رفته در زمان قاعدگی زنان، تامين مواد مغذی مورد نياز جنين و حفظ و افزايش سلامتی و شادابی افراد در همه سنين نيز نقش موثری داشته باشد.
هموگلوبين :گلبولهای قرمز خون حاوی مولکول پيچيدهای به نام هموگلوبين می باشد که خود از يک قسمت پروتئينی به نام گلوبين و يک رنگدانه آهندار بنام هِم (Heme) تشکيل شده است. گلوبين مرکب از 4 زنجيره پلی پپتيدی است که به هر زنجيره يک بخش آهندار(هِم) متصل شده است. هموگلوبين به علت داشتن آهن که در حالت احيا شده می باشد، می تواند با اکسيژن و دياکسيد کربن ترکيب شده و به ترتيب اکسی هموگلوبين (oxyhaemoglobin) و کربو آمينو هموگلوبين (carbaminohaemoglobin) تشکيل دهد. با توجه به بالابودن فشار اکسيژن در ريهها، اکسی هموگلوبين در ريهها تشکيل شده و پس از رسيدن به بافتها، اکسيژن جدا شده و دی اکسيد کربن CO2 به آن متصل می گردد. به اين ترتيب امکان حمل اکسيژن از ريهها به بافتها و دی اکسيدکربن از بافتها به ريهها امکان پذير می گردد. سنتز مولکول هموگلوبين در گلبولهای قرمز اوليه و با استفاده از عناصری چون آهن، مس، منگنز و روی در کنار ويتامينهای خانواده B کامل می شود و اين عمل تا زمانی که گلبول قرمز، مغز استخوان را ترک می کند و وارد خون می شود ادامه ميابد.
نظرات موجود
سلام خوبید ،vita globin واسه بچمون گرفتیم رنگ مکمل سیاه ،از تاریخش هم مونده گفتم ببین ایراد نداره رنگش سیاهه البته با طعم انبه هستش
از:
مهمان
|
تاریخ:
17/01/1399 10:16 ب.ظ
آیا این نظر مفید بود؟
بله
نه
(0/0)
سلام،ويتا گلوبين براي نوزاد هشت ماهه ضرري نداره ميخاسم بجاي قطره اهن استفاده کنم،ايا بازم دندوناشو سياه ميکنه
از:
مهمان
|
تاریخ:
06/02/1399 01:05 ب.ظ
آیا این نظر مفید بود؟
بله
نه
(0/0)
سلام شربت ویتا گلوبین چاق کننده هم هست برابچهای شیش سال دخترم خیلی ضعیفه
از:
مهمان
|
تاریخ:
07/09/1399 10:24 ق.ظ
آیا این نظر مفید بود؟
بله
نه
(0/0)