موارد مصرف شربت فرومین فیشرکیندر: شربت فرومین فیشر کیندر حاوی آهن، ۴نوع ویتامین و املاح ضروری (مس) برای کودکان و نوجوانان است که آهن مورد نیاز بدن، ویتامین و املاح ضروری (مس) را تامین می نماید.
دستور مصرف شربت فرومین فیشرکیندر: گروه سنی 3 تا 12 سال: روزانه 1 قاشق مرباخوری (5 میلی لیتر) و یا طبق تجویز پزشک مصرف شود.
شرایط نگهداری: پس از باز شدن در شیشه، در یخچال (در دمای 2 تا 8 درجه سانتی گراد) نگهداری شود. پس از مصرف در بطری را کاملا بسته و در جای خشک و خنک نگهداری نمایید.
هشدار مصرف:- این محصول مکمل غذایی بوده و برای تشخیص، پیشگیری یا درمان نمی باشد.- در صورت مصرف هرگونه دارو، قبل از مصرف با پزشک مشورت نمایید.- مقدار توصیه شده را بدون مشورت با پزشک و یا داروساز خود افزایش ندهید.- با توجه به اینکه شربت فیشر کیندر فرومین حاوی ویتامین A به اندازه مورد نیاز بدن می باشد لذا مصرف همزمان سایر مکمل های غذایی حاوی ویتامین A طبق تجویز پزشک صورت گیرد.
شربت فرومین فیشرکیندر: کم خونی یکی از مشکلات شایع در کشورهای در حال توسعه بشمار می رود که یکی از مهمترین علت آن کمبود دریافت آهن از طریق غذا می باشد. فقر آهن سبب عوارض زیاد و شدیدی در کودکان و بزرگسالان می شود که گاهی این عوارض جبران ناپذیر می باشند، برای مثال کم خونی سبب کاهش ضریب هوشی در شیرخواران می شود که کل زندگی آنها را در آینده تحت تاثیر قرار می دهد.شربت فرومین فیشرکیندر، آهن:آهن ماده معدنی موجود در گیاهان و حیوانات و همه موجودات زنده است. این یک جزءمهم هموگلوبین است، بخشی از گلبول های قرمز خون که اکسیژن را از ریه ها به بدن منتقل می کنند. آهن به هموگلوبین قدرت انتقال اکسیژن در خون را می دهد، بنابراین اکسیژن به مکان مورد نیاز می رسد. بدون آهن کافی، بدن نمی تواند هموگلوبین بسازد و سلول های قرمز خون کمتری تولید می کند. این بدان معنی است که بافت ها و اندام ها اکسیژن مورد نیاز را دریافت نخواهند کرد. افراد می توانند با خوردن غذاهایی مانند گوشت و سبزیجات برگ سبز تیره آهن دریافت کنند. آهن به برخی از غذاها مانند شیر خشک و غلات نیز اضافه می شود. آهن یک ماده مغذی ضروری برای:- تکامل و رشد سلول- تقویت سیستم ایمنی و عصبی- عامل تنظیم متابولیسم انرژی و فعالیت های بدنی می باشد.سازمان بهداشت جهانی مکمل خوراکی آهن را به عنوان یکی از مداخلاتی که می تواند شیوع کم خونی را کاهش دهد، همواره توصیه کرده است.کمبود آهن چیست؟کمبود آهن زمانی رخ می دهد که بدن فرد آهن کافی نداشته باشد. این امر می تواند برای برخی از کودکان، به ویژه کودکان نوپا و نوجوانان (به ویژه دخترانی که پریودهای بسیار سنگینی دارند) مشکل ساز باشد. خطرات کم خونی در کودکان از دوران بارداری شروع می شود. کم خونی مادر در دوران بارداری با افزایش خطر وزن کم هنگام تولد و مرگ و میر مادر و کودک همراه است. کودکان متولد شده از مادران مبتلا به کم خونی به احتمال زیاد مبتلا به کم خونی فقر آهن در اوایل زندگی می شوند. این کم خونی ممکن است عوارض برگشت ناپذیری به همراه داشته باشد. آهن برای تولید گلبول های قرمز نوزادان در ماه های اول پس از تولد نیاز است. نوزادان معمولا از آهن ذخیره شده در آخرین ماه های بارداری استفاده می کنند. زمانی که نوزاد به سن 4-6 ماهگی می رسد، ذخایر آهن می تواند کم یا تمام شود. پس از 12 ماهگی، کودکان نوپا در معرض خطر کمبود آهن هستند زیرا دیگر شیر خشک غنی شده از آهن نمی خورند و ممکن است غذاهای حاوی آهن به اندازه کافی برای جبران آن مصرف نکنند. در سال های پیش دبستانی، کودکان بدلیل افزایش سلول های قرمز خون و رشد سریع، نیاز بیشتری به آهن دارند. وقتی کودکان به سه سالگی می رسند، سرعت رشد کاهش می یابد و نیازهای روزانه آهن ممکن است کم شود. بچه ها در این سنین دائما در حال تحرک هستند، و اگر بهداشت ضعیف باشد، احتمال خطر عفونت های انگلی روده که باعث فقر آهن می شود، بیشتر است. کمبود آهن می تواند بر رشد تأثیر بگذارد و منجر به مشکلات یادگیری و رفتاری شود. اگر کمبود آهن درمان نشود، می تواند منجر به کم خونی فقر آهن (کاهش تعداد گلبول های قرمز بدن) شود. کم خونی ناشی از فقر آهن منجر به اختلال در تکامل مطلوب ذهنی و حرکتی در کودکان مرتبط است. بسیاری از دختران نوجوان در معرض کمبود آهن هستند (حتی اگر دوره های پریودی عادی داشته باشند) اگر رژیم های غذایی آنها آهن کافی برای جبران از دست دادن خون در دوران قاعدگی نداشته باشد. برخی از مطالعات نشان می دهد که مصرف مکمل های آهن برخی از پیامدهای روانی و یا حرکتی را بهبود می بخشد.شربت فرومین فیشرکیندر، ویتامین C:ویتامینC معمولاً حتی در دوزهای بالا نیز بی خطر است. با این حال، افراد ممکن است گاهی اوقات عوارض جانبی خفیف مانند ناراحتی گوارشی را تجربه کنند. به ندرت، عوارض جانبی جدی تر می تواند رخ دهد. ویتامینC یک ویتامین ضروری برای بدن انسان است. درواقع یک آنتی اکسیدان قوی است و به انواع فرآیندهای مهم بدن از جمله:- کاهش فشار خون- مبارزه با التهاب- و تولید کلاژن کمک می کند.سایز مزایا: این ویتامین در بسیاری از واکنش های انتقال الکترون مانند سنتز کلاژن و کارنیتین و دیگر واکنش های متابولیک، نقش بسیار مهم دارد. کلاژن ، پروتئین اصلی باف های فیبری همچون : باف همبند، غضروف، ماتریکس استخوان، عاج دندان، پوست و تاندون ها می باشد. در دوره استرس، غلظت ویتامین C کاهش می یابد. دردوره های استرس هیجان، روانی یا فیزیولوژیک، دفع ادراری این ویتامین (اسید آسکوربیک) افزایش می یابد.خاصیت آنتی اکسیدانیويتامين C به عنوان جاروکننده یراديکال های آزادعمل می نمايد،اين ويتامين دوالکترون رابه صورت متوالی ازباند دوگانه بين کربن۲و۳خودازدست می دهد،زمانی که اين الکترون ها ازدست می روند اين ويتامين اکسيد شده و ترکيب ديگری را احيا می نمايد،به همين دليل اين ويتامين را آنتی اکسیدان می نامند. اسید آسکوربیک همانند یک آنتی اکسیدان در بدن عمل می کند، این ویتامین به وسیله واکنش با انواع اکسیژن واکنش دهنده که بالقوه سمی می باشند، مانند: سوپر اکسید یا رادیکال هیدروکسیل، می تواند از آسیب اکسیداتیو جلوگیری کند.- شرکت در مسیر تبدیل تریپتوفان به ناقل عصب سروتونین .- تبدیل دوپامین به نوراپی نفرین.- احیای آهن فرو (فرم قابل جذب آن) در دستگاه گوارش.- تسهیل درانتقال آهن از پلاسما به فریتین کبد- نقش در افزایش مقاومت در برابر عفونت ها- نتایج تحقیقات محققان به اثبات رساند که دوز بالای این ویتامین در سرماخوردگی شدت علائم را کاهش می دهد اما نقشی در پیشگیری ندارد.- طبق بررسی های انجام شده بعد از کنترل عوامل خطر دیگر، اثر مثبت ویتامینC در حفظ عملکرد مناسب ریه ها به اثبات رسیده است.کاهش ابتلا به پره اكلامپسي، وزن كم تولد و افزایش مرگ و میر نوزاد: نقش افزايش ويتامين C در نوزادان بعد دوگانه دارد:اول: در سنتز كلاژن مهم است.دوم: نوزادان براي مقابله با استرس اكسيداتيو و محافظت سلول ها به ويتامين C اضافه نياز دارند.ويتامين C خون مادران به فرم دی هيدروآسكوربيکاسيد از طريق جفت به جنين منتقل ميشود و در جنين بهفرم آسكوربيک اسيد احيا شده، حبس میشود و باعث میشودكه غلظت در بند ناف بالاتر شود، از طرفی به دليل تأثير رژيم غذايی بر سطح ويتامين C پلاسما بر سطح ويتامين Cنوزاد نيز مؤثر می باشد. راديكال های آزاد اكسيژن منجر به زايمان زودرس، كاهش رشد جنينی، اكلامپسی، عفونت های مادر، سوء تغذيه مادر می شود. كاهش وزن تولد نوزاد زمينه را برای ابتلا به عفونت های تنفسی مستعد كرده، باعث افزايش خطر مرگ و مير می شود. ويتامين C با خاصيت آنتی اكسيدانی خود می تواند تأثير قابل توجهی بر افزايش ظرفيت آنتی اكسيدانی و كاهش استرس كسيداتيو داشته باشد.عدم تعادل مواد مغذی: نگرانی دیگر در مورد مصرف بیش از حد ویتامینCاین است که می تواند توانایی بدن در پردازش سایر مواد مغذی را مختل کند. به عنوان مثال، ویتامینC ممکن است سطح ویتامینB12 و مس را در بدن کاهش دهد. وجود ویتامینC همچنین می تواند جذب آهن را در بدن افزایش دهد، که می تواند منجر به سطوح بیش از حد بالا شود.باعث ایجاد خار استخوان می شودطبق بنیاد آرتروز، نتایج یک مطالعه نشان داد که وجود مقادیر بسیار بالای ویتامینCدر بدن احتمال ایجاد خارهای دردناک استخوان در بدن را افزایش می دهد. با این حال، بنیاد آرتروز همچنین به مطالعه تحقیقی استناد کرد که نشان می دهد افرادی که دارای سطح پایین ویتامینCهستند، در معرض خطر ابتلا به آرتریت روماتوئید، یک بیماری التهابی مفصل دردناک هستند. نتایج یافته ها بر نیاز به استفاده از مکمل مناسب ویتامینC تأکید می نماید البته مصرف آن نه باید افراطی باشد و نه به مقدار خیلی کم مصرف گردد. اثربخشی نیاسین را مختل می نماید. شواهد نشان می دهد که مصرف مکمل های ویتامینCممکن است توانایی بدن در افزایش کلسترول لیپوپروتئین با چگالی بالا (HDL) را در افرادی که داروی ترکیبی نیاسین(سیمواستاتین) مصرف می کنند، مختل نماید. این دارو ویتامین نیاسین را با استاتین سیمواستاتین ترکیب می نماید و افراد آن را برای درمان کلسترول بالا مصرف می کنند.عوارض کمبود ویتامینC: کمبود حاد این ویتامین باعث اسکوربوت در انسان می گردد. در بزرگسالان بعد از 45 تا 80 روز عدم استفاده از ویتامینCنشانه های کمبود ظاهر می گردد.- اختلال در بهبود زخم- ادم- هموراژی(خونریرزی)- ضعف استخوان، غضروف، دندان و بافت های همبند- خواب آلودگی و خستگی- دردهای مفاصل- ضایعات پوستی- تحلیل عضلانی- تغییرات روحی روانی (افسردگی، هیپوکندری)منابع غذایی حاوی ویتامینC- پرتقال- طالبی- انواع کلم- توت فرنگی- انبه- گوجه فرنگی- آناناس- کیویمقدار نیاز روزانه به ویتامینC در گروه های مختلف- شیرخواران: 35 میلی گرم در روز- کودکان: 25 میلی گرم در روز- مردان: 90 میلی گرم در روز- زنان: 75 میلی گرم در روز- زنان باردار: 85 میلی گرم در روز- زنان در دوران شیردهی: 120 میلی گرم در روز
کپی اطلاعات از سایت دارویاب و داروخانه اینترنتی دکتر صنیعی ممنوع است.