موارد مصرف :
- حفظ و بهبود بینایی چشم
- کاهش تبخیر اشک چشم
- کاهش ابتلا به خشکی و تورم چشم و بهبود علائم آن
دستور مصرف : بزرگسالان و افراد بالای 12 سال، روزانه یک کپسول مصرف نمایند.( بزرگسالان در صورت لزوم می توانند روزانه به دو کپسول افزایش دهند.)
شرایط نگهداری : دور از دید و دسترس کودکان نگهداری کنید. در محیط خشک، دور از نور و گرمای مستقیم (در دمای کمتر از ۳۰ درجه سانتی گراد) نگهداری شود.
موارد هشدار و نکات قابل توجه:
- مکمل های غذایی نباید جایگزین یک شیوه زندگی سالم و یا بجای یک رژیم غذایی متعادل و متنوع مصرف شوند.
- این فرآورده یک مکمل رژیمی غذایی بوده و برای تشخیص، پیشگیری و یا درمان بیماری نمی باشد.
- در صورت مصرف هرگونه دارو، قبل از مصرف با پزشک مشورت نمایید.
- از افزایش دوز مصرفی اجتناب نمایید.
- آی ویت پلاس برای افراد سالمند که مایل به محافظت از چشم خود در برابر علائم پیری هستند و همچنین افرادی که دارای مشاغلی هستند که فشار بیشتری بر روی چشمها قرار می دهند می تواند مفید باشد.
توضیحات : چشم یک عضو حساس حیاتی و مسئول دید است. بینایی خوب بخش مهمی از سلامتی و عامل مهمی در حفظ کیفیت زندگی ما است. تغذیه مناسب برای کمک به حفظ سلامتی و عملکرد شما در بهترین حالت ضروری است. کپسول های آی ویت پلاس ، ترکیبی فوق العاده از مواد مغذی با اثرات مفید در حفظ و بهبود بینایی چشم می باشند. اسید های چرب امگا 3 و لوتئین موجود در این کپسول ها ضمن کاهش تبخیر اشک چشم سبب کاهش ابتلا به خشکی و تورم چشم و بهبود علائم آن می شوند. ویتامین E همراه با روی از طریق خاصیت آنتی اکسیدانی از ایجاد آب مروارید و دژنراسیون ماکولا و همچنین ایجاد چین و چروک در اطراف بافت چشم جلوگیری می کند. ویتامین D3 سبب تقویت بینایی می شود و بیوفلاونوئیدها نیز از طریق خاصیت آنتی اکسیدانی خود جهت محافظت از مویرگ های شبکیه چشم اهمیت ویژه ای دارند.
اجزای تشکیل دهنده :
ویتامین A و بتا کاروتن : هر دو نقش مهمی در بینایی ایفا می کنند. آنها به محافظت چشم از عفونت کمک کرده و برای درمان چشم های خشک موثرند. کمبود ویتامین A منجر به شب کوری می شود.
ویتامین E : یک آنتی اکسیدان قوی است که باعث حفاظت از سلول ها در برابر رادیکال های آزاد می شود.
روی : به جذب طبیعی ویتامین A کمک می کند و با کاهش آنزیم های آنتی اکسیدانی در بدن و کاهش تعداد رادیکال های آزاد، باعث جلوگیری از آسیب دیدن چشم می شود.
بیوفلاونوئید ها : اغلب در همه غذاهای غنی از ویتامین C یافت می شوند. دارای خواص آنتی اکسیدانی خوبی هستند و می توانند از رگ های خونی، از جمله مویرگ های ظریف در شبکیه محافظت کنند.
لوتئین و زاکسانتیین : ترکیباتی به نام زانتوفیل ها هستند که با جلوگیری از رسیدن نور آبی به ساختارهای زیرین در شبکیه، خطر ابتلا به آسیب اکسیداتیو ناشی از نور را کاهش می دهد.
مطالعات متعدد نشان می دهد که اسیدهای چرب مانند امگا 3 می توانند چشم ها را از دژنراسیون ماکولا و سندرم خشک چشم محافظت کنند. اسیدهای چرب ضروری نیز ممکن است باعث تخریب مایع چشم از چشم شود و خطر ابتلا به فشار چشم را کاهش دهد.ب ه نظر می رسد کمبود ویتامین D در رژیم غذایی خطر ابتلا به نابینایی را افزایش می دهد.
دانه انگور: یک منبع متمرکز از دو آنتی اکسیدان قوی است که proanthocyanidins و proanthocyanidins oligomeric نامیده می شود. تحقیقات نشان می دهد که عصاره دانه انگور ممکن است به سلامت چشم کمک کند و احتمالا موجب کاهش خطر مشکلات مختلف دژنراتیو چشم می شود.
یکی از شناخته شده ترین گیاهان برای سلامت چشم Bilberry است. اعتقاد بر این است که آنتوسیانین های زغال اخته در حمایت از تغذیه برای محافظت از چشم در برابر فشار چشم، خستگی و همچنین در افزایش گردش خون به چشم موثرند. آنتوسیانین ها کمک می کنند که مویرگ های قوی سالمی داشته باشند که مواد مغذی را به عضلات و اعصاب چشم منتقل می کنند.
Reference