موارد مصرف : مکمل غذایی در زمان تلاش برای باردار شدن - مکمل غذایی در طول دوران بارداری - درمان کمبود های آهن و ویتامین.
دستور مصرف : روزانه 1 کپسول همراه با غذا میل کنید.
عوارض جانبی : ممکن است که این مکمل غذایی عوارض جانبی ناخواسته و جزئی داشته باشد.این عوارض می تواند شامل بی اشتهایی - حالت تهوع – استفراغ - ناراحتی معده و روده – یبوست- اسهال - مدفوع تیره رنگ و حساسیت باشد .در صورتی که این عوارض شدید بودند یا بیش از چند روز ادامه یافتند ، مصرف این مکمل غذایی را قطع کنید و به پزشک خود مراجعه کنید . در صورتی که عوارضی غیر از آنچه در بالا گفته شد برای شما پیش آمد یا اینکه عوارض به وجود آمده جزئی نبودند باید به پزشک خود مراجعه کنید .
مصرف بیش از حد: اگر تعداد زیادی از کپسول های آیرونرم را مصرف کرده اید .فورا به پزشک یا بیمارستان مراجعه کنید
موارد هشدار و احتیاط : - پس از تاریخ انقضاء درج شده روی جعبه ،از کپسول ها استفاده نکنید.- در دمای 4 تا 25 درجه سانتیگراد نگهداری شود .- بیش از میزان تعیین شده مصرف نکنید .- از دسترس کودکان دور نگه دارید .
اجزای تشکیل دهنده :هر کپسول حاوی :فروس سولفات خشک 170BP میلی گرم (55میلی گرم آهن ). اسید فولیک 0.9BP میلی گرم .تیامین هیدروکلراید 1BPمیلی گرم .ریبوفلاوین 2 میلی گرم .اسید آسکوربیک 15BPمیلی گرم .نیکوتینامید 10BPمیلی گرم .این کپسول همچنین حاوی روغن گیاهی - ترکیب چربی ها – لسیتین - ژلاتین – گلیسرین - محلول سوریبتول - سوریات پتاسیم - اکسید آهن سیاه - کارمین قرمز- اکسید آهن زرد - دی اکسید تیتانیوم هستند .فروس سولفات یک منبع آهن به صورتی است که بدن بتواند آن را جذب کند .اسید فولیک - تیامین هیدروکلراید - ریبوفلاوین و نیکوتینامید - انواعی از ویتامین های B محسوب میشوند.خوردن اسید فولیک پیش از بارداری و در هنگام بارداری ، محافظتی در برابر نواقص لوله عصبی (اسپینا بیفیدا) به وجود می آورد.کپسول آیرونرم برای درمان کمبود های آهن و ویتامین استفاده می شود و همچنین یک مکمل غذایی در طول دوران بارداری به حساب می آید.در صورتی که به هر یک از ترکیبات این مکمل غذایی حساسیت دارید ، نباید از این مکمل استفاده کنید. ممکن است کپسول های آیرونرم و تتراسایکلین در جذب یکدیگر مداخله کنند. در هنگام مصرف مکمل غذایی دیگری چون پنی سیلامین - آنتی اسید ها و کلستیرامین - جذب آهن موجود در کپسول آیرونرم کاهش می یابد ، همچنین بعضی غذاها و نوشیدنی ها مانند چای ، تخم مرغ یا شیر نیز ممکن است جذب آهن را کاهش دهند .در هر یک از دو حالت زیر باید پیش از استفاده از این مکمل غذایی به پزشک خود یا دکتر دارو ساز اطلاع دهید :- در صورتی که کلرامفنیکل مصرف می کنید (که دفع آهن را به تاخیر می اندازد ).- در صورتی که باردار هستید یا سعی می کنید باردار شوید (مگر اینکه کپسول های آیرونرم به همین منظور تجویز شده باشند.)
Reference