توضیحات : کافئین یک آلکالوئید از خانواده متیل گزانتین ها است. که به طور طبیعی در برخی مواد غذایی مانند: قهوه، چای، کاکائو، شکلات و نوشابه های کولادار وجود دارد. و جزو متداولترین مکمل های مصرفی دنیا بوده و بر بافتهای مختلف مانند سیستم عصبی، متابولیکی، هورمونی، عضلانی، قلبی-عروقی طی استراحت و فعالیت تاثیر می گذارد.کافئین سطوح هورمون هایی از قبیل اپی نفرین (کاتکولامین ها) را افزایش می دهد که باعث افزایش مصرف چربی( لیپولیز) و ذخیره سازی گلیکوژن درون عضلاتی می شود. کافئین می تواند توانایی فرد را در حداکثر فعال سازی تارهای عضله اسکلتی افزایش داده و از طرفی باعث افزایش نفوذ پذیری کلسیم به داخل سلول های عضلانی و افزایش قدرت انقباضی می گردد.
موارد مصرف : - تحریک لیپولیز (چربی سوزی)- افزایش قدرت عضلانی- افزایش VO2max (حداکثر ظرفیت هوازی)- کاهش خستگی و دردهای عضلانی- افزایش هوشیاری
دستور مصرف : یک عدد نیم ساعت پیش از تمرین، در صورت تمایل مصرف تعداد بیشتر با فواصل زمانی 4 ساعته مصرف شود.
هشدار : از مصرف همزمان دو قرص و خوراکی های حاوی کافئین بپرهیزید.
Reference