پروتئین موجود در جلبک کلرلا از پروتئین گوشت بیشتر است، سرشار از املاح و ویتامین است و باعث تقویت ایمنی، تنظیم وزن و بهبود عملکرد دستگاه گوارش می شود.
موارد مصرف وانا پرایم کلرلا نورم لایف: مصرف این محصول در دراز مدت دارای فعالیت شناخته شده ضد سرطانی ، تنظیم ایمنی ، کاهش چربی خون ، محافظت از مخاط معدی و سم زدایی می باشد.
روش مصرف وانا پرایم کلرلا نورم لایف: میزان توصیه شده برای بزرگسالان 3-2 قرص روزانه (معادل 3-2 گرم) می باشد.
شرایط نگهداری: در جای خشک و خنک و دور از نور و دسترس کودکان نگهداری شود.
بهتر است این محصول در قوطی در بسته و خارج از یخچال نگهداری شود.
هشدار مصرف: در زنان باردار و شیرده و افرادی که بیماری های سیستم ایمنی دارند با احتیاط و تحت نظر پزشک مصرف گردد. وانا پرایم کلرلا نورم لایف را با فاصله زمانی از سایر داروها مصرف نمایید.
میکروجلبک دریایی یکی از ترکیباتی است که در سـال هـای اخیر تحقیقات زیادی بر روی آن انجام شده است. ویژگـی هـای مختلف مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی میکروجلبک ها اسـتفاده آنها را به عنوان افزودنی های خوراکی امکان پذیر کرده اسـت.
کلرلا جلبک آب شیرین تک سلولی و بومی تایوان و ژاپن است. یکی از ترکیبات بـا منشـاء گیـاهی کـه دارای فعالیـت:
- ضداکسیدانی
- ضدباکتریایی
- تنظیم کننده سیستم ایمنی
- ضد التهاب اسـت.
وانا پرایم کلرلا نورم لایف، میکروجلبک کلرلا ولگـاریس: بـا 90 درصـد ماده خشک حاوی کلرفیل، پروتئین (63/57درصـد)، چربـی(84/5درصـد)، کربوهیدرات(2025درصد)، ویتامینA، ویتامین های گروه B، ویتامینC، اسید پانتوتنیک، اسـید فولیـک، اسید آمینه، آنزیم هـای ضداکسـیدانی، آهـن، فسفر، مگنزیم، کلسیم، ید، روی، پتاسیم و کلر می باشد. کلـرلا ولگـاریس یـک غـذای الیافی مورد علاقه برای باکتری های پروبیوتیکی است. به طور طبیعی سرشار از پروتئین ها ، ویتامین ها ، مواد معدنی و فیبرهای غذایی است. از مزایای گزارش شده می توان به افزایش تعداد آنتی بادی ها ، کاهش وزن و مبارزه با سرطان و سایر بیماری ها اشاره کرد.کلرلا حاوی طیف وسیعی از مواد مغذی از جمله پروتئین ها ، اسیدهای چرب امگا 3 ، ویتامین ها و مواد معدنی از جمله آنتی اکسیدان است.کلرلا دیواره سلولی سخت و سفت و سختی دارد که هضم آن را به شکل طبیعی سخت می کند. فرآوری باعث می شود مواد مغذی آن هضم شود.برخی افراد پیشنهاد کرده اند که از کلرلا به عنوان منبع پروتئین و سایر مواد مغذی برای تغذیه جمعیت در حال رشد جهانی استفاده کنند. دیگران آن را به عنوان منبع سوخت جایگزین و تجدیدپذیر برای تجهیزات کشاورزی پیشنهاد داده اند. با این حال ، در ایالات متحده، مردم بیشتر از آن به صورت قرص، پودر یا مایع به عنوان مکمل غذایی استفاده می کنند. انواع مختلف کلرلا برای استفاده به عنوان مکمل غذایی مناسب است.
فواید سلامتی: کلرلا را به عنوان منبع پروتئین مورد استفاده قرار می دهند، اما ممکن است فواید دیگری نیز برای سلامتی داشته باشد.
تقویت سیستم ایمنی بدن: در یک مطالعه در سال 2012 محققان به بررسی اینکه که کلرلا چگونه بر سیستم ایمنی بدن انسان تأثیر می گذارد، پرداختند.افرادی که 5 گرم کلرلا (قرص) به مدت 8 هفته مصرف کردند تحت تغییرات بیولوژیکی مختلفی قرار گرفتند در نتیجه محققان پیشنهاد می کنند کلرلا ممکن است سیستم ایمنی بدن را تقویت نماید.برخی شرایط پزشکی و درمان ها می توانند منجر به ضعف سیستم ایمنی بدن شوند. در صورت بروز این اتفاق با استفاده از کلرلا می توانید سالم بمانید.
محافظت در برابر زوال عقل: یک مطالعه بر روی موش ها در سال 2009 نشان داد که وانا پرایم کلرلا نقش مهمی در جلوگیری از زوال عقل مرتبط با سن دارد. این امر می تواند به دلیل اثرات آنتی اکسیدانی کلرلا بر مغز باشد.
بهبود فرآیند هضم: میکروجلبـک کلـرلا ولگـاریس بواسـطه افـزایش باکتری های مفید هوازی دستگاه گوارش، سبب بهبود فرآیند هضم و استفاده بهتر از اجزای مواد غذایی شده و در نهایت سبب بهبود رشد می شود.
تاثیر در دوران حاملگی: کلرلا حاوی آهن، فولات و ویتامینB12 است. برخی از محققان اظهار داشتند که ممکن است فشار خون بالا را در دوران بارداری کاهش دهد.سی و دو زن ژاپنی که از هفته های 12 تا 18 بارداری 6 گرم مکمل کلرلا روزانه مصرف می کردند، نسبت به افرادی که دارونما مصرف کرده بودند، کم خونی و علائم فشار خون ناشی از بارداری کمتر بود.افراد همیشه باید قبل از مصرف هرگونه مکمل در دوران بارداری با پزشک مشورت کنند.
افزایش توان استقامت: در مطالعه ای در سال 2014 ، محققان بررسی کردند که چگونه مصرف 15 گرم قرص کلرلا دو بار در روز به مدت 4 هفته بر اوج اکسیژن دریافتی در انسان تأثیر می گذارد.کسانی که کلرلا مصرف کردند، اکسیژن مصرفی در انها افزایش یافتند، که این امر نشان می دهد کلرلا ممکن است به افزایش ظرفیت استقامت هوازی کمک نماید.این یک تحقیقات در ابعاد کوچک انجام شد، و محدودیت های مختلفی داشت. با این حال، می تواند به این معنی باشد که کلرلا ممکن است روزی به عنوان یک مکمل برای ورزشکاران نقش داشته باشد.
مبارزه با سرطان سینه: استروژن هورمونی است که به طور طبیعی در بدن وجود دارد.برخی از مواد که فعالیت استروژن را تقلید می کنند، می توانند به بدن آسیب برسانند. این مواد که به ژنواستروژن معروف هستند، می توانند از طریق خاک، آب، هوا، پلاستیک و سایر منابع آلوده وارد بدن شوند.هورمون های جنسی ممکن است احتمال ابتلا به انواع مختلف سرطان را در فرد افزایش دهند.در یک مطالعه در سال 2009، کلرلا فوسکا 90٪ احتمال ابتلا به سرطان سینه را کاهش می دهد.
تغذیه مناسب با کلرا: تعادل دقیق مواد مغذی موجود در وانا پرایم کلرلا به نوع و روش رشد و فرآوری افراد بستگی دارد.کلرلا تا 70٪ پروتئین با وزن خشک دارد.کلرلا به طور تقریبی حاوی 67-55 درصد پروتئین می باشد که دارای همه اسید آمینه ها به غیر از متیونین و تیروزین است و از نظر خواص تغذیه ای و مقدار اسید آمینه شبیه تخم مرغ است.یک مطالعه بر روی موش نشان داده است که بدن سه پروتئین نوع کلرلا را به طور کامل موثر جذب می کند. که این امر این برای منابع پروتئین گیاهی نادر است. بنابراین کلرلا گزینه مناسبی برای گیاه خواران است.
ویتامینB12: کلرلا یکی از معدود منابع گیاهی حاوی ویتامینB12 است. تحقیقات منتشر شده در سال 2015 نشان داد که ویتامینB12 موجود در کلرلابه بهبود نشانگرهای سلامتی در گیاهخواران در سنین 26-57 سال که سابقه کمبود ویتامینB12 داشتند، کمک نمود. دوز مصرفی برای این گروه ها 9 گرم در روز به نظر می رسد. یافته ها نشان داد که بدن می تواند ویتامینB12 را به طور موثر از کلرلا جذب کند. این امر می تواند کلرلا را به گزینه مفیدی برای برخی از گیاهخواران مبتلا به کمبود ویتامین B12 تبدیل نماید.
وانا پرایم کلرلا نورم لایف، آهن: کلرلا غنی از آهن است و می تواند به جلوگیری از کم خونی فقر آهن کمک کند. در مطالعه ای در سال 2009 ، زنانی که در دوران بارداری 6 گرم مکمل کلرلا مصرف کردند، نسبت به زنانی که دارونما مصرف کرده بودند، میزان کم خونی آن ها به میزان قابل توجهی کمتر بود.
نکاتی برای استفاده از کلرلا در غذا: کلرلا به صورت مکمل به صورت مایع، پودر یا قرص در دسترس است.افراد می توانند برای تقویت مواد غذایی خود، پودر کلرلا را به سس سالاد، نوشیدنی ها و مواد غذایی پخته شده اضافه کنند.
عوارض جانبی وانا پرایم کلرلا نورم لایف: در سال 2018 ، محققان دریافتند که رژیم غذایی حاوی جلبک که حاوی کلرلا باشد، هیچ تأثیر سوءبر موش ها نداشت. موش ها رژیم غذایی را به خوبی تحمل کردند و هیچ نشانه ای از آسیب به عملکرد کبد، قلب و کلیه آنها مشاهده نشد.
حساسیت ها و آلرژی ها: در سال 2011 ، انجمن سرطان آمریكا هشدار داد كه شواهد كافی مبنی بر مقابله کلرلا با سرطان یا هر بیماری انسانی دیگر وجود ندارد.آنها همچنین به افراد هشدار دادند که در صورت مشاهده علائم حساسیت یا واکنش آلرژیک ، مصرف کلرلا را متوقف کنند.
ویروس ها و آلودگی ها: ویروس ها گاهی اوقات می توانند جلبک های سبز مانند کلرلا را تحت تأثیر قرار دهند. برخی شواهد نشان می دهد که ویروس های جلبکی می توانند بر روی انسان تأثیر بگذارند. یک مطالعه بر روی موش ها نشان داد که یک ویروس جلبکی می تواند حافظه و سایر عملکردهای شناختی را تحت تأثیر قرار دهد.
التهاب: در شرایط آزمایشگاهی ، دانشمندان شواهدی یافتند که نشان می دهد اندوتوکسین ها می توانند باعث التهاب در انسان شوند. این تأثیر عمدتا به اندازه دوز بستگی دارد. قبل از مصرف ابتدا با پزشک مشورت کنید.یک مکمل دارویی نیست. غالباً، می تواند مقدار کمی از ماده مغذی را تأمین کند اما به اندازه کافی برای تأثیر قابل توجه بر سلامتی فرد کافی نیست. به همین دلیل ، افراد باید از مکمل ها در کنار سایر رژیم های غذایی و درمانی استفاده کنند و نه به عنوان جایگزین. سازمان غذا و دارو (FDA) ایمنی و اثربخشی مکمل ها را تایید و آنها را به عنوان مکمل های بی خطر معرفی نمودند.
کپی اطلاعات از سایت دارویاب و داروخانه اینترنتی دکتر صنیعی ممنوع است.