موارد مصرف : - کاهش فشار خون- بهبود عملکرد سیستم قلب و عروق- کاهش چربی خون (تری گلیسیرید و کلسترول)- حفظ سلامت عمومی بدن
دستور مصرف : روزی 3 بار هر بار 1 عدد همراه با غذا یا طبق دستور پزشک
شرایط نگهداری : - در جای خشک و خنک دور از نور و رطوبت در دمای کمتر از ۲۵ درجه سانتی گراد نگهداری شود.- دور از دسترس کودکان نگهداری شود.
موارد هشدار و نکات قابل توجه :- در صورت بارداری و شیردهی استفاده نشود. مصرف کنندگان هر گونه دارو بخصوص داروهای رقیق کننده خون، قبل از مصرف با پزشک مشورت نمایند.- مکمل های رژیمی غذایی جایگزین دارو در تشخیص ، پیشگیری و یا درمان بیماری نمی باشند.- در صورت هرگونه آسیب دیدگی درپوش ایمنی استفاده نشود.
توضیحات : اسیدهای چرب ضروری (Essential Fatty Acids) اسیدهای چرب اشباع نشده با زنجیره بلند هستند که از اسیدهای لینولنیک، لینولئیک و اولئیک مشتق میشوند. این اسیدهای چرب به دو خانواده تقسیم شدهاند: امگا-3 و امگا-6.این اسیدهای چرب را به این دلیل ضروری نامیدهاند که اولاً برای ادامه حیات بدن کاملاً ضروری هستند و ثانیاً چون توسط خود بدن انسان قابل تولید نیستند، حتماً باید از طریق رژیم غذایی یا مکملها تامین شوند.امگا 3 چیست؟ اسید آلفا لینولنیک (ALA) اسید چرب اصلی امگا-3 است که در بدن یک فرد سالم در بسیاری از فعل و انفعالات بدن نقش دارد: در ساخت دیواره سلولها نقش داشته، آنها را نرم و قابل انعطاف نگاه میدارند، جریان خون و اکسیژن رسانی به آنها را تقویت کرده و انعطاف پذیری و عملکرد درست گلبول های قرمز را تضمین میکنند.مصرف امگا 3 میتواند برای مبتلا نشدن به مجموعهای از بیماریها مفید باشد که برخی از این موارد عبارتند از:- کمک به کاهش چربی خون- کمک به کاهش فشار خون- بیماریهای قلبی عروقی (آریتمی ، ناهماهنگی ضربان قلب )- سلامت پوستمتاسفانه مقدار امگا-3 دريافتي از طریق غذا، بخصوص در گیاهخواران و يا افرادي که از ماهي به مقدار كافي در رژيم غذايي خود استفاده نميكنند نياز بدن را تامين نميكند و توصيه ميشود كه از مکملهای غذایی معتبر دارای امگا-3 استفاده شود.نوتري فلكسيد مكمل غذايي حاوي روغن فلکسید (دانههای گیاه Flax) یا تخم کتان ميباشد. روغن فلكسيد داراي 50 تا 60 درصد اسيد چرب ضروري از گروه امگا-3 به شكل آلفا لينو لنيك اسيد (ALA) است كه اين مقدار حدودا دو برابر امگا-3 موجود در روغن ماهي است.
Reference