شرایط نگهداری : - دور از دسترس کودکان نگهداری شود.- در جای خشک و خنک ، دور از نور و رطوبت در دمای کمتر از ۲۵ درجه سانتی گراد نگهداری شود.
توضیحات : سرکه سیب یک محصول کاملا طبیعی است که از تخمیر سیب به دست میآید. در این فرآیند ضمن اینکه تمام خواص تغذیهای سیب حفظ میشود، املاح و آنزیمهای سودمند دیگری نیز حاصل میشوند.خواص سرکه سیب:ضد عفونی کننده: اسیدهای ارگانیک موجود در سرکه سیب شامل 5% اسید استیک و مقادیر کمتری اسید مالیک، اسید لاکتیک و اسید آمینههای مختلف است. این اسیدهای ارگانیک باعث ایجاد خاصیت ضد عفونی کنندگی در سرکه سیب میگردند که به کاهش رشد باکتریهای مضر در دستگاه گوارش کمک میکند.کاهش گلوکز و کلسترول: سیب و سرکه سیب حاوی پکتین میباشند. پکتین فیبری است که قابلیت جذب آب ، چربیها ، سموم و کلسترول را در دستگاه گوارشی دارد و از این طریق آنها را از بدن خارج میسازد. پکتین باعث تسریع متابولیسم گلوکز و در نتیجه کمک به سلامت سیستم قلبی- عروقی میگردد. فیبرهای نامحلول در آب که در سیب و سرکه سیب وجود دارند باعث سلامت دستگاه گوارش و کمک به جلوگیری از یبوست میگردند.کاهش وزن: سرکه سیب باعث تسریع متابولیسم گلوکز و در نتیجه کاهش قند خون شده و با ایجاد احساس سیری و خاصیت چربی سوزی در کاهش وزن بسیار موثر است.
موارد هشدار و نکات قابل توجه : - خانمهای باردار و شیرده و یا مصرفکنندگان هر نوع دارو، قبل از مصرف مکملهای رژیمی- غذایی با پزشک مشورت نمایند.- در صورت مشاهده هرگونه عارضه جانبی مانند مشکلات گوارشی، مصرف قطع و با پزشک مشورت شود.- دو ساعت قبل و بعد از مصرف هرگونه دارو از مصرف این فرآورده اجتناب شود.
اجزای تشکیل دهنده : هر قرص سایدر وینگر کمپلکس حاوی 300 میلیگرم (تقریبا معادل 2 لیوان) سرکه سیب است.
سیدر وینگر کمپلکسسیدر وینگر کمپلکس، سرکه سیب:سرکه سیب در یک فرآیند تخمیر دو مرحله ای ساخته می شود. ابتدا سیب ها را خرد کرده و با مخمر ترکیب می کنند تا قند آنها به الکل تبدیل شود. در مرحله دوم، باکتری ها برای تخمیر الکل به اسید استیک اضافه می شوند. تولید سنتی سرکه سیب حدود یک ماه به طول می انجامد، اگرچه برخی از تولیدکنندگان روند کار را بطور چشمگیری تسریع می کنند به طوری که تولید آن فقط یک روز طول می کشد. اسید استیک ماده اصلی فعال در سرکه سیب است. اسید اتانوئیک نیز در سرکه سیب شناسایی شده است، یک ترکیب آلی با طعم ترش و بوی قوی است. اصطلاح استیک از استوم، کلمه لاتین سرکه گرفته شده است. حدود 5-6٪ سرکه سیب از اسید استیک تشکیل شده است. همچنین حاوی آب و مقدار کمی از اسیدهای دیگر ، مانند اسید مالیک (2 منبع معتبر) است. سرکه سیب احساس سیری را افزایش می دهد و میزان مصرف کالری را کاهش می دهد. سرکه سیب ممکن است باعث کاهش اشتها شود، که می تواند کالری دریافتی را کاهش دهد. در یک مطالعه کوچک روی 11 نفر، افرادی که سرکه را با یک وعده غذایی حاوی کربوهیدرات زیاد مصرف کرده بودند، یک ساعت پس از خوردن غذا 55٪ مقدار قند خون پایین تر داشتند. آنها همچنین در پایان روز 200-275 کالری در بقیه روز کمتر دریافت کردند. علاوه بر اثرات سرکوب کننده اشتها، نشان داده شده است که سرکه سیب سرعت خروج غذا از معده را نیز کاهش می دهد و به این ترتیب نقش موثری در کاهش وزن دارد. در یک مطالعه دیگر، مصرف سرکه سیب به همراه یک وعده غذایی نشاسته ای باعث کاهش قابل توجه تخلیه معده شد. این امر منجر به افزایش احساس سیری و کاهش قند خون و سطح انسولین می شود. با این حال، برخی از افراد ممکن است بیماری داشته باشند که مصرف سرکه سیب برای ان ها مضر باشد. پس قبل از مصرف مرتب سرکه سیب برای لاغری و کاهش وزن حتمان با پزشک خود مشورت نماید. گاستروپارزی یا تاخیر در تخلیه معده، عارضه شایع دیابت نوع 1 است وافراد مبتلا به دیابت نوع یک و دو، بیشتر در معرض ابتلا به این سندرم قرار دارند. سرعت خروج غذا از معده و ورود آن به بخش پایینی دستگاه گوارش کند می شود. در نتیجه، این شرایط جهش در سطوح قند خون را کاهش می دهد اما موجب کاهش سرعت جذب مواد مغذی در جریان خون نیز می شود. با توجه به تحقیقات انجام شده، نتایج نشان داده است که سرکه سیب مدت زمان ماندن غذا در معده را افزایش می دهد و مصرف آن همراه با وعده های غذایی می تواند باعث بدتر شدن گاستروپارزی شود. بنابراین برای این افراد توصیه می شود از سرکه سیب استفاده نکنند. سرکه سیب به دلیل تأخیر در تخلیه معده، تا حدی به پر شدن معده کمک می کند. این امر ممکن است به طور طبیعی منجر به دریافت کالری کمتر شود. با این حال، این می تواند باعث گاستوپارزی برای برخی افراد شود.سیدر وینگر کمپلکس، کاربردهای دارویی سرکه سیب- کمک به کاهش وزن و چربی بدننتایج حاصل از یک مطالعه انسانی نشان می دهد که سرکه سیب تأثیرات چشمگیری بر کاهش وزن و چربی بدن دارد. در یک مطالعه 12 هفته ای، 144 بزرگسال چاق ژاپنی هر روز 1 قاشق غذاخوری (15 میلی لیتر) سرکه، 2 قاشق غذاخوری (30 میلی لیتر) سرکه یا یک نوشیدنی دارونما مصرف کردند. به آنها گفته شد که مصرف الکل خود را محدود کنند اما در غیر این صورت رژیم و فعالیت معمول خود را در طول مطالعه ادامه دهند. نتایج نشان داد افرادی که سرکه سیب مصرف نمودند نسبت به گروه دارونما کاهش وزن بیشتری داشتند. سرکه سیب علاوه بر افزایش وزن و کاهش چربی، فواید دیگری نیز دارد:- کاهش قند خون و انسولین: سرکه سیب قند خون و انسولین را کاهش می دهد، نتایج نشان داده شده است که سرکه سیب در هنگام مصرف با یک وعده غذایی حاوی کربوهیدرات بالا، میزان قند خون و انسولین را پس از خوردن به میزان قابل توجهی کاهش می دهد .- بهبود حساسیت به انسولین را بهبود: نتایج یک مطالعه در افراد با مقاومت به انسولین یا دیابت نوع 2 نشان داد که افزودن سرکه در یک وعده غذایی حاوی کربوهیدرات بالا حساسیت انسولین را تا 34٪ بهبود می بخشد.- کاهش قند خون ناشتا: در مطالعه ای بر روی افراد مبتلا به دیابت نوع 2، افرادی که سرکه سیب را با یک میان وعده عصرانه دارای پروتئین بالا مصرف کردند، قند خون ناشتا آنها نسبت به افرادی که مصرف نکرده بودند کاهش یافت.- بهبود علائم سندرم تخمدان پلی کیستیک (PCOS): در یک مطالعه بر روی زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک (PCOS)که به مدت 90-110 روز سرکه مصرف کردند، 57٪ تخمک گذاری در آنها بهبود یافت، این امر احتمالاً به دلیل بهبود حساسیت به انسولین در گروه مورد مطالعه بوده است.- کاهش سطح کلسترول: مطالعات انجام شده بر روی موش های صحرایی دیابتی و طبیعی نشان داد که سرکه سیب کلسترول "خوب" HDL را افزایش می دهد. همچنین باعث کاهش کلسترول LDL و تری گلیسیریدهای بدمی شود.- کاهش فشار خون: مطالعات حیوانی نشان می دهد که سرکه با مهار آنزیم مسئول انقباض رگ های خونی، فشار خون را کاهش می دهد.- ضد باکتری ها و ویروس های مضر: سرکه با باکتری هایی که می توانند مسمومیت غذایی ایجاد کنند، از جملهE. coli مبارزه می کند. در یک مطالعه، سرکه مصرف سرکه تعداد باکتری های خاص را 90٪ و برخی ویروس ها را تا 95٪ کاهش داد.
کپی اطلاعات از سایت دارویاب و داروخانه اینترنتی دکتر صنیعی ممنوع است.