توضیحات : سرکه سیب یک محصول کاملا طبیعی است که از تخمیر سیب به دست میآید. در این فرآیند ضمن اینکه تمام خواص تغذیهای سیب حفظ میشود، املاح و آنزیمهای سودمند دیگری نیز حاصل میشوند.خواص سرکه سیب:ضد عفونی کننده: اسیدهای ارگانیک موجود در سرکه سیب شامل 5% اسید استیک و مقادیر کمتری اسید مالیک، اسید لاکتیک و اسید آمینههای مختلف است. این اسیدهای ارگانیک باعث ایجاد خاصیت ضد عفونی کنندگی در سرکه سیب میگردند که به کاهش رشد باکتریهای مضر در دستگاه گوارش کمک میکند.کاهش گلوکز و کلسترول: سیب و سرکه سیب حاوی پکتین میباشند. پکتین فیبری است که قابلیت جذب آب ، چربیها ، سموم و کلسترول را در دستگاه گوارشی دارد و از این طریق آنها را از بدن خارج میسازد. پکتین باعث تسریع متابولیسم گلوکز و در نتیجه کمک به سلامت سیستم قلبی- عروقی میگردد. فیبرهای نامحلول در آب که در سیب و سرکه سیب وجود دارند باعث سلامت دستگاه گوارش و کمک به جلوگیری از یبوست میگردند.کاهش وزن: سرکه سیب باعث تسریع متابولیسم گلوکز و در نتیجه کاهش قند خون شده و با ایجاد احساس سیری و خاصیت چربی سوزی در کاهش وزن بسیار موثر است.
موارد مصرف : - احساس سیری و کاهش اشتها- کاهش قند خون و چربی خون- چربی سوزی- کمک به سلامت سیستم قلب و عروق
دستور مصرف : بزرگسالان روزانه 1 عدد ترجیحا همراه با غذا با مشورت پزشک
شرایط نگهداری : - دور از دسترس کودکان نگهداری شود.- در جای خشک و خنک ، دور از نور و رطوبت در دمای کمتر از ۲۵ درجه سانتی گراد نگهداری شود.
موارد هشدار و نکات قابل توجه : - خانمهای باردار و شیرده و یا مصرفکنندگان هر نوع دارو، قبل از مصرف مکملهای رژیمی- غذایی با پزشک مشورت نمایند.- در صورت مشاهده هرگونه عارضه جانبی مانند مشکلات گوارشی، مصرف قطع و با پزشک مشورت شود.- دو ساعت قبل و بعد از مصرف هرگونه دارو از مصرف این فرآورده اجتناب شود.
اجزای تشکیل دهنده : هر قرص سایدر وینگر کمپلکس حاوی 300 میلیگرم (تقریبا معادل 2 لیوان) سرکه سیب است.
Reference